• 12274665_10153934599362866_6175365573528904914_n
 • 12802982_10153934618407866_3932970482806982241_n
 • 16143550_10154914090532866_1508192854267644208_o
 • 1LACENTRAL
 • 3ADEL FEMINES
 • 5PADEL KIDS
 • 6_2015_Lligues
 • 76836_460696662865_6163787_n
 • Atletic
 • C3L0dVYWEAAU1Bs
 • Dessuadora
 • Tecnica
 • images
 • images_
 • imgres
 • imgres_
 • indicacions
 • samarreta
Imprimeix
PDF

Reserves disponibles fins 1d'abril

Us informem que hem configurat la web i el sistema de reserves de les pistes de padel i fronton fins el diumenge 1 d'abril. Per tan ja casi fins a setmana santa podeu fer les vostres reserves de pista i reprogramar els partits de les Lligues.

Fins ara hem rebut ja forces comunicats de canvis de hores amb resultats de la Lliga de Padel, pel que ja hem fet assignacions de hores sense càrrecs als equips que han canviat amb éxit els horaris dels partits. Recordeu que si no podeu disputar un partit fins a 72 hores abans us heu de posar-vos en contacte amb l'equip rival i buscar una nova hora de joc a la web i fer la reserva i pagament, i comunicar-ho a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Una vegada ens envieu el resultat, us farem l'assignació de una hora de pista sense càrrec.

La pista de Fronton també està accessible des del sistema de reserves fins l'1 d'abril, hem assignat les hores de Lliga segons el calendari oficial i la resta estàn disponibles per que feu entrenaments o reprogrameu partits, recordeu que en cas de ajornaments cal que seguiu el procediment del padel amb l'avantatge que la pista de fronton pels jugadors de la Lliga es sense càrrec.

Doncs vinga, prepareu raquetes i pilotes i tots a jugar a Solanes!

Imprimeix
PDF

Comença la Lliga de Fronton!

Comença la Lliga de Fronton! 

Tal i com s'ha comunicat per email a tots els Jugadors, aquest cap de setmana comença l'esperada 5ª Lliga de Fronton de Sant Feliu de Codines. S'ha enviat junt amb el comunicat el calendari i el reglament de la d'aquesta ja 5ª Lliga. Us demanem a tots disculpeu les molèsties pel retard.

Ha estat molt complicat programar els partits tenint en compte que molts equips disputeu també la Lliga de Pàdel i els Campionats de Catalunya. Tot i que ho hem mirat d’evitar el màxim la coincidència de partits, cal que reviseu el calendari i si veieu algun error o alguna incompatibilitat ens ho feu saber. De totes formes com que entre setmana i algunes hores del cap de setmana quedaran lliures, si heu de modificar horaris podeu agafar les hores que us convinguin.

Com a altre novetat hi ha la adaptació a la normativa de tanteig de la Federació Catalana: es disputaran dos sets a 15 punts o 30 minuts cada un, i en cas de d’empat a 1 set, es jugarà un tercer set, a 10 punts o 15 minuts. Guanya cada set el primer equip que arribi a la puntuació o bé té més punts al complir-se el temps. Al cas d’arribar en un set al temps límit i acabar en empat es disputarà un últim punt de desempat.

Recordeu resultats i incidencies al email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la i .... molta sort i bon joc!

Imprimeix
PDF

Aquest dissabte 11 Lliga! Atents

Missatge als Jugadors de la 2ª Lliga de Pàdel del Club Atlètic: us hem enviat per mail els calendaris de partits, aquest cap de setmana ja hi ha Lliga. La normativa de joc es la mateixa que la Lliga anterior, es disputen les partits per parelles al millor de tres sets, amb la puntuació i sistema de sacada “com el tennis”.

Pel que fa al calendari de joc aquest és obligatori. El Club us reserva sense càrrec a cap equip les hores oficials de joc. Els resultats s’han de passar en 24 hores a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . En cas de incompareixença de un equip es considera partit perdut sense possibilitat de recuperació, en cas de un equip amb tres incompareixences es desqualificarà.

Tots i això els equips sempre que volgueu podreu avançar els partits, per tan si podeu preveure que no podreu jugar un partit podeu avançar sense cap requisit la seva disputa, sempre hi quan el promotor convingui amb l’altre equip l’horari i faci la reserva i pagament de la pista. En el cas que ens aviseu amb antelació i pogueu deixar la pista lliure amb 72 hores d’antelació se us retornarà una hora de joc si heu pagat per avançar. En altres casos no s’atendrà cap reclamació. Una altre via per evitar incompareixences és incorporar nous jugadors a l’equip, sempre i quan jugui almenys un dels dos de la llista.

Com sempre la Comissió Esportiva dirigeix la Lliga i atendrà les peticions i consultes que li feu sempre per email i per anticipat a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Moltes gràcies i salutacions,
Club Atlètic Sant Feliu

Imprimeix
PDF

2ª Lliga de Pàdel i 5ª de Fronton

2ª Lliga de Pàdel i a la 5ª Lliga de Fronton

Ja han començat les Lligues de Sant Feliu! Tan la de Pàdel com la de Fronton. ja es van enviar els calendaris i horaris a tots els equips i totes les lligues porten ja moltes jornades disputades.

Està previst que les lligues acabin l’abril i el maig. Els resultats dels partits s'envien per email a a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la i es van enviant per email a cada setmana.

Quedem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment... i a fer partits de les Lliges!

La Comissió Esportiva
Club Atlètic

Lligues 2012

Imprimeix
PDF

Bones Festes i Feliç Any Nou

El Club Atlètic Sant Feliu de Codines

US DESITJA BONES FESTES!

Felicitació Festes Nadal 2011

 

Club Atlètic Sant Feliu de Codines
Pàdel & Frontón ... i molt més!

Imprimeix
PDF

Atlètic Pàdel Femení a Sant Feliu. Properes Activitats

Us presentem activitats exclusives en Pàdel per les fèmines del Club Atlètic: a part de les noves lligues, més activitats per les noies atlètiques, les nostres preferides!

DISSABTE 17/12/2011 – AL MATÍ: MATINAL FEMENI DE PADEL A SANT FELIU 

 • Invitació a totes les Sres/Srtes de l’Atlètic per jugar a pàdel (formació en les normes, procediments,...)
 • El professor de l’Escola de Pàdel de Sant Feliu Pol Cabutí dirigirà les pràctiques i atendrà totes les consultes, així com diversos directius del Club.
 • Presentació de la 2ª Lliga de Pàdel, les que volgueu podreu consultar o inscriure’s. El termini de inscripció serà fins final d’any.

DISSABTE 21/01/2012 – “VOGUE CUP”

 • Torneig sorpresa exclusiu per les noies atlètiques. Seguirem informant...

Entre les assistents sortejarem unes hores de classe de pàdel i material de Pàdel.

Les dues activitats són gratuïtes per les noies del Club Atlètic. Si voleu portar amigues, estarem encantats que ens demaneu que us preparem una invitació per elles, indiqueu-nos nom i dades i us confirmarem si hi ha places.