• 12274665_10153934599362866_6175365573528904914_n
 • 12802982_10153934618407866_3932970482806982241_n
 • 16143550_10154914090532866_1508192854267644208_o
 • 1LACENTRAL
 • 3ADEL FEMINES
 • 5PADEL KIDS
 • 6_2015_Lligues
 • 76836_460696662865_6163787_n
 • Atletic
 • C3L0dVYWEAAU1Bs
 • Dessuadora
 • Tecnica
 • images
 • images_
 • imgres
 • imgres_
 • indicacions
 • samarreta
Imprimeix
PDF

Lliga de Pàdel i Fronton. Inscripcions obertes!

Avanç informatiu: el Club Atlètic Sant Feliu obre inscripcions a la 2ª Lliga de Pàdel de Sant Feliu i a la 5ª Lliga de Fronton!

El proper gener s’iniciaran les noves lligues de Pàdel de Sant Feliu i també de Fronton. Les lligues seran per parelles i finalitzaran entre abril i maig. Es faran en categoria masculina i femenina. Ja us detallarem en proper comunicat com fer les inscripcions.

Els socis tindran la  quota de inscripció gratuïta a les dues lligues i per la Lliga de Pàdel les hores de pista que es determinin.

Imprimeix
PDF

Temes Federatius: Inscripcions a Campionat i llicències

Urgent: s’han de fer les inscripcions a campionats abans del dimecres 15 de desembre.

Hem de fer les inscripcions al Campionat de Catalunya per parelles abans de dimecres 15 de desembre. Aquest Campionat començaria a finals del proper mes de gener. Recordeu que tenim una plaça a segona i que hi ha una nova categoria “promoció” en que la pilota de joc és la Penn. Des del Club estem molt interessats en que formeu equips de dos o més jugadors i com cada any tinguem forces parelles representant el nostre Club i poble per tot Catalunya i si convé a l’estranger. O sigui que digueu-nos JA els noms dels jugadors i prepararem una bona saga d’equips!


Ja es poden demanar les llicències federatives pel 2012.

Per tan aquells que volgueu la llicència per l’any que ve ens ho heu de dir JA, té un cost de 30 € anual. Passeu nom, DNI i data de naixement. Els que ja en teniu procedirem a renovar-la si no dieu el contrari

Imprimeix
PDF

Tèrmometre Atlètic: Enquesta als Atlètics!

Termòmetre Atlètic – Enquesta als amics, socis i seguidors del Club Atlètic >>> Construïm Atlètic 2012!

Arriba la tardor, les pluges i la fresqueta però el termòmetre Atlètic no para de pujar... estem preparant les activitats d’aquest darrer trimestre i de l’any que ve i ens aniria molt bé conèixer les opinions de tots vosaltres... construïm l’Atlètic pel 2012!

Per això, amics, socis i seguidors podeu participar en aquesta enquesta per si ens podeu ajudar a prendre el “pols” a la situació. Ens podeu contestar tot o només la part que us interessi, i ens anirà molt bé per preparar les properes lligues de Frontón i Pàdel... i molt més! Podeu demanar-la al nostre mail i us la farem arribar per que ens la retorneu.

Moltes gràcies i salutacions,
Club Atlètic Sant Feliu >>> Construïm Atlètic 2012! >>> retorna l’enquesta a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Imprimeix
PDF

Torneig 12Hores de Fronton Dissabte 15 d'octubre

El proper dissabte 15 d'octubre disputarem les 12 Hores de Fronton del Club Atlètic. Encara queden places disponibles, feu arribar les vostres inscripcions quan abans.

Es jugaran per equips en partits a 21 punts o 20 de joc. Es volen fer en vàries categories, femení, masculi, mixte i juvenil, que disputaran una lligueta i unes eliminatòries finals. La pilota de joc serà la Penn i la normativa de joc la de les lligues del Club Atlètic excepte pel que fa als punts en joc i duració de les partides. Els socis del Club Atlètic tenen la inscripció gratuïta i la resta en funció de les places disponibles a raó de 10 € per parella. Us animem a que us apunteu tots i totes ja que serà un torneig amb moltes possibilitats de joc ja que cada equip farà un mínim de tres o quatre partit i estarà obert a tots els nivells.

Els equips poden estar formats per dos jugadors i mes, amb la condicion que cada jugador nomes pot jugar amb un equip. Si no teniu equips o voleu jugar amb un de fet, evieu-nos un email i us proposarem alguna solució. Feu-nos arribar les vostres inscripcions o dubtes a la bústia del club Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Moltes gràcies i salutacions, Club Atlètic Sant Feliu.

Imprimeix
PDF

24 Hores Pàdel: Aquest divendres 19J. Queda alguna plaça

Us recordem que aquest proper cap de setmana farem el Torneig de 24 Hores de Pàdel, a la pista de Pàdel del Club Atlètic a Solanes. Falten solament tres equips per completar el quadre, o sigui que si correu encara us podeu apuntar. Envieu un email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

El format del torneig serà de 4 grups de 4 equips, amb partits al millor de 3 sets (cada set al millor de 7 jocs (el primer que arriba a quatre). Cada grup farà una lligueta en la que es classificaran: el primer directe, i els segons i tercers per repesca. Els equips classificats quarts faran un mínim de 3 partits, i la resta un mínim de 4. Després de la lligueta es faran les rondes eliminatòries i finals.... 24 hores ininterrumpudes de pàdel... Tremendu!

Es començarà divendres dia 15 sobre les 19 h. i s'acabarà amb la Gran Final el dissabte sobre les 20.30 h. Hi haurà també diverses sorpreses i regals pels equips participants. El preu 10 per equip serà de 10 € sempre i quan els dos siguin de l’Atletic, sinó ho són la inscripció serà de 20 €. Els participants a la Lliga Jove tindran dos equips participants convidats (gratis “wildpass”), entre els que primer s’inscriguin. Cada equip ha de inscriure dos jugadors, però en el decurs dels partits en podrà alinear d’altres sempre i quan jugui un dels dos inscrits i l’incorporat no hagi jugat en cap altre equip.

Club Atlètic Sant Feliu de Codines Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Imprimeix
PDF

Escola de Pàdel a càrrec de Pol Cabutí

Us presentem al Pol Cabutí, nou soci jove del Club, amic nostre i gran valor i jugador de Pàdel. Amb ell volem iniciar el projecte d’Escola de Pàdel del Club Atlètic per que el pàdel sigui un esport per tots i totes, i de joves i grans, és dir, realment popular. Com que en breu començarem les obres de la 2ª Pista de Pàdel a Solanes ens caldrà a tots agafar una mica de tècnica i pràctica per poder disfrutar de les lligues i torneigs que estan en calendari. Així mateix també volem iniciar una “pedrera o Masia” on el joves puguin provar aquest esport i agafar els valors de companyerisme, superació i esforç entre nosaltres.

El Pol Cabutí és un jove gran esportista, amb molta experiència i capacitat, i preparat i titulat per donar classes i fer l’escola de pàdel. Pel que fa als preus i condicions només us podem dir que son immillorables, no trobareu un altre lloc on us donin millors condicions. El Club continua fent l’esforç per posar el Pàdel a l’abast de tothom i el Pol per la seva part també es promociona amb uns preus molt i molt assequibles i una total disponibilitat. Tot i que a partir d’ara mateix ja es declara inaugurada l’escola, el diumenge 3 de juliol a la tarda farem una presentació i portes obertes per tothom qui vulgui trobar-nos “en directe”.

Us adjuntem els fitxers amb la informació i us demanem que encarregueu de seguida ja les vostres classes per que es preveu una forta demanada de la pista i de les classes. Al Pol el podeu contactar per mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la mòbil 630921936  o tuiter @polcabuti, amb ell heu de convenir i quedat amb els horaris i condicions. Des del Club tot esperant que feu realitat el nosatre somni que convertir el pàdel en un esport popular, quedem a la vostra disposició.

Mes info: http://www.facebook.com/note.php?saved&&note_id=10150208995548790