• 12274665_10153934599362866_6175365573528904914_n
 • 12802982_10153934618407866_3932970482806982241_n
 • 16143550_10154914090532866_1508192854267644208_o
 • 1LACENTRAL
 • 3ADEL FEMINES
 • 5PADEL KIDS
 • 6_2015_Lligues
 • 76836_460696662865_6163787_n
 • Atletic
 • C3L0dVYWEAAU1Bs
 • Dessuadora
 • Tecnica
 • images
 • images_
 • imgres
 • imgres_
 • indicacions
 • samarreta
Imprimeix
PDF

Dissabte 11 l'Atlètic disputa l'ultima jornada del Campionat Interclubs

Demà dissabte 11 de desembre els nostres equips del Club Atlètic disputen l'ultima jornada del Campionat Interclubs. Serà als Frontons de Bac de Roda de Barcelona a les 12:30 on estem citats amb els jugadors del Club Natació Barcelona per fer els tres partits de la quarta i ultima jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis Interclubs. En el partit d'anada els de la Barceloneta a Solanes es van emportar les tres partides, esperem estar més encertats a "la Catedral" i tornar amb alguna alegria a casa. Encara esteu a temps de fer les vostres apostes a la Lliga Tujugues del programa de radio!

Imprimeix
PDF

Un combatiu Atlètic cau en ultima instància davant el Mollerussa per 1 a 2

Un combatiu Atlètic cau en ultima instància davant el Mollerussa per 1 a 2

En la tercera jornada del grup B de la segona categoria del Campionat de Catalunya Interclubs el Frontennis Mollerussa s'ha emportat ùna ajustada i treballada victòria cap a la terra ferma. Els 30 metres de la pista de la muntanya de Solanes, han tingut una matinal molt freda i seca però amb un sol radiant, s'ha mostrat en perfectes condicions per l'encontre dels codinencs amb els lleidetans, que en ultima instància han imposat la seva experiència.

Els codinencs que s'han imposat en el segon partit, han estat a punt de guanyar a la primera partida i en la ultima i definitiva també han presentat una gran oposició, i malgrat arribar a guanyar per 25 a 24, en ultima instància els de la plana de lleida han estat més encertats i s'han acabat imposant.

Els resultats del tres partits ha estat els següents:

- Club Atletic (Alex Reglà - Pep Reglà) 28 -- Frontennis Mollerussa (Jordi Iglesias - Josep Estradé)  30

- Club Atlètic (Jordi Franquesa - Carlos Tomàs) 30  -- Frontennis Mollerussa (Fco. Jose Moreno - Jordi Blas) 18

- Club Atlètic (Juan F. Perez - Lluís Prat) 25 -- Frontennis Mollerussa (Xavi Vilafranca - Dani Velasco) 30

Destacar pels locals que en Jordi Franquesa que amb un gran partit suma la seva primera victòria en el Interclubs. Destacar també que els germans Reglà, Alex i Pep, a la seva partida han estat a punt de donar la sorpresa i endur-se la victòria, tot el partit ha estat molt igualat i fins els ùltims punts han tingut fins les cordes als de Mollerussa.

La propera i ultima jornada del Campionat de Catalunya Interclubs, després del partesi del "Pont de la Puríssima, serà pels Atlètics el dissabte 11 de desembre. S'ha de fer el partit de tornada amb el Club Natació Barcelona, que per aquest dia tindrà com a pista de joc "la catedral del Frontón", els Frontons del carrer Bac de Roda de Barcelona, que son els ùnics coberts a Catalunya. En el partit d'anada a Solanes els de la Barceloneta van "arrassar" el "fortín" amb un contundent 0 a 3.

Pel que fa a "La lliga tujugues" del programa de Ona Codinenca Tujugues, el resultat guanyador ha estat el "1 a 2".

Mes informació i fotos al facebook  http://www.facebook.com/pages/Atletic-Sant-Feliu/31948807865 i al Twiter @Club_Atletic.

Club Atlètic - Diumenge 28 de novembre de 2010.

Imprimeix
PDF

Diumenge 28 a partir de les 11 a la pista de Fronton de Solanes 3ª jornada del Campionat de Catalunya Interclubs. Club Atletic VS Mollerussa

Diumenge 28 a partir de les 11 a la pista de Fronton de Solanes 3ª jornada del Campionat de Catalunya Interclubs. Club Atletic VS Frontennis Mollerussa. Es disputaran 3 partides a 30 punts o 1 hora de joc. Es tracta del partit de tornada de la 1ª jornada on a la terra ferma els Atlètics van sortit derrotats per 2 a 1, veurem si Solanes es pot convertir en un "fortin" i veure una bona matinal amb bon joc i resultats.

Ja es pot apostar a la lliga tujugues. Recordeu que el resultat pot ser 3-0, 2-1, 1-2 o 0-3. Tan de bó el proper diumenge poguem comunicar un bon resultat i a ser possible una victòria, que seria la primera en dues temporades que porta l'Atlètic en aquesta competició.

Us recordem les webs de l'emissora i del programa www.onacodienca.cat - www.tujugues.com
Tothom que vulgui es pot registrar en aquesta web i participar en les apostes. Us ho recomanem!

Imprimeix
PDF

Ultima setmana per apuntar-vos a les Lligues!

Falten pocs dies per tancar definitivament les llistes inscrits de les lligues pàdel i frontón, concretament el divendres dia 26. Els que encara no us heu apuntat ho podeu fer abans de divendres enviant un mail, estariem molt contents que els que heu jugat alguna vegada i no esteu apuntats torneu a jugar de nou a les lligues atlètiques. Cal la pena que les lligues siguin ben concorregudes, que hi hagi com sempre un bon nivell de joc, una gran esportivitat i tothom participi de les activitats.

Ja està disponible l’esborrany de llista d’equips que tenim pre-inscrits tan en pàdel com en frontón. A la llista hi ha indicats per un costat els equips que tenen la inscripció correcte i per altre costat uns equips que s’han de posar en contacte amb el Club per poder formalitzar les inscripcions. En el cas que algun dels jugadors tingui marcat “incidència” vol dir que li falta formalitzar algun tràmit d’alta i preguem contacti amb el Club o la Comissió per solucionar-ho lo abans possible doncs si no es soluciona no sortirà el seu equip en els calendaris definitius.

Per altre costat, avançar-vos que entre tots els inscrits per cada modalitat es faran entre 2 i 3 grups en funció del rànquing de cada jugador a nivell individual. Cada grup tindrà entre 6 i 12 equips que disputaran una jornada aproximadament cada 15 dies. El calendari serà lliure i cada jornada serà un dels equips l’encarregat de convenir la hora de joc amb l’equip contrincant. Per tan, els que volgueu podreu adelantar les jornades i o mirar de concentrar els partits en funció de la vostra conveniència.

La Comissió Esportiva
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Club Atlètic Sant Feliu de Codines

Imprimeix
PDF

Derrota de l'Atletic a Solanes: perd 0 a 3 davant el Club Natacio Barcelona

En la segona jornada del grup B de la segona categoria del Campionat de Catalunya Interclubs el Club Natació Barcelona ha sumat les 3 victòries dels seus 3 equips al municipal de pilota. La pista de la muntanya de Solanes, malgrat un dia radiant, s'ha mostrar humida i poc donada als locals, que han vist com els pilotaris de la Barceloneta estàven intractables en els 30 metres de pista.

Els codinencs, malgrat mostrar-se resistents i entregats, no han pogut amb l'experiència i bona col·locació dels nadadors barcelonins. En els dos primers partits el tanteig ha estat molt igualat fins a les fases finals i ha estat molt emocionant l'evolució del joc. El nombrós públic que s'ha acostat a seguir els atlètics ha gaudit de partides amb bon nivell de joc i hi havia la sensació de satisfacció per la bona evolució del jocs dels atlètics malgrat els resultats encara no arribin.

Els resultats del tres partits ha estat els següents:
- Club Atletic (Guillem Echevarria - Carlos Tomàs) 20
  Club Natació Barcelona (Alex Garcia - Xavier Capdevila)  30

- Club Atlètic (Juan F. Perez - Lluís Prat) 26
  Club Natació Barcelona (Oriol Navarro- Javier Martinez) 30

- Club Atlètic (Alex Reglà - Pep Reglà  ) 8 
  Club Natació Barcelona (Axel Fortuny - Xavi Quintana) 30

Destacar pels locals que en Guillem Echevarria ha tornat a les alineacions després d'un any de inactivitat en Campionat de Catalunya, i ha demostrat amb molt bona anotació i voleia perquè és el jugador local més laurejat. En la seva partida s'han vist emparellats amb la millor parella del centenari club visitant, tots dos jugadors de primera categoria en el campionat per parelles, pel que podriem indicar que el resultat és meritori. Destacar també que els germans Reglà, Alex i Pep, s'han mostrat també molt combatiu i entregats a la seva partida, malgrat que el resultat de la mateixa no ho reflexi, ja que s'han vist molt penalitzats per l'anotació doble de determinades jugades que han anat obrint una bretxa insalvable en el tanteig.

La propera jornada del Campionat de Catalunya, després d'una jornada de descans pels atlètics, serà el diumenge 28 de novembre quan el Frontennis Mollerussa visitarà Solanes.

Pel que fa a "La lliga tujugues" del programa de Ona Codinenca Tujugues, el resultat guanyador ha estat el "0 a 3".

Imprimeix
PDF

Diumenge 14 a partit de les 11 a la pista de Fronton de Solanes 2ª jornada del Campionat de Catalunya Interclubs. Club Atletic VS Club Natació Barcelona

Diumenge 14 a partit de les 11 a la pista de Fronton de Solanes 2ª jornada del Campionat de Catalunya Interclubs. Club Atletic VS Club Natació Barcelona. Es disputaran 3 partides a 30 punts o 1 hora de joc. Ja es pot apostar a la lliga tujugues. Recordeu que el resultat pot ser 3-0, 2-1, 1-2 o 0-3. Tan de bó el proper diumenge poguem comunicar un bon resultat i a ser possible una victòria, que seria la primera en dues temporades que porta l'Atlètic en aquesta competició. Informar-vos que a Solanes hi haurà el debut de la nostra parella subcampiona local Alex i Pep Reglà el que ens motiva a apuntar-vos que molt probablement els partits seràn molt disputats i amb moltes opcions.

Per tots aquells que seguiu i animeu a l'Atletic a "La Lliga Tujugues", us passem les estadístiques que ens hem fet d'aquest primer cap de setmana de novembre en que per primera vegada a la historia s'ha fet una aposta per un resultat de frontennis i un resultat del Club Atlètic Sant Feliu.

Pel que hem sabut veure, 15 han estat els seguidors que van fer el seu pronòstic dels que:
- 6 van encertar el resultat de Mollerussa 2 - Club Atlètic 1.
- 6 van apostar per nosaltres amb una victòria 1 a 2 (llàstima no haver-vos pogut satisfer!).
- 2 es van descuidar d'apostar.
- 1 va fer una aposta nul·la. Com que es juguen tres partits, el resultat només pot ser 3-0, 2-1, 1-2 o 0-3.

Agrair a els participants a la Lliga i a Ona Codinenca i al programa líder en esport Tujugues pel seu encert i dedicació a l'esport i pel gran seguiment i cobertura que donen al nostre club.

Us recordem les webs de l'emissora i del programa www.onacodienca.cat - www.tujugues.com
Tothom que vulgui es pot registrar en aquesta web i participar en les apostes. Us ho recomanem!