• 12274665_10153934599362866_6175365573528904914_n
 • 12802982_10153934618407866_3932970482806982241_n
 • 16143550_10154914090532866_1508192854267644208_o
 • 1LACENTRAL
 • 3ADEL FEMINES
 • 5PADEL KIDS
 • 6_2015_Lligues
 • 76836_460696662865_6163787_n
 • Atletic
 • C3L0dVYWEAAU1Bs
 • Dessuadora
 • Tecnica
 • images
 • images_
 • imgres
 • imgres_
 • indicacions
 • samarreta
Imprimeix
PDF

La nova pista de padel ja està en servei

La nova pista de pàdel a Solanes ja està en servei i disponible per tots. Tot i que falta fer petits ajustos i retirar algunes restes de runa de l’obra que hi ha als voltants, que mirarem de solucionar lo abans possible, ja es pot utilitzar i gaudir d’aquesta maravella de pista, la primera de Sant Feliu. Per reservar la pista podeu fer-ho com fem amb la de frontón des de un nou apartat de la web que indica padel. El preu per hora de pista és de 6 € que es poden pagar al mateix moment des de la web donant un numero de tarjeta de crèdit. Si voleu comprar paquets d’hores o comprar hores sueltes, o no voleu donar tarjetes, podeu fer l’ingrés al compte corrent del club i una vegada ens passeu el comprovant i instruccions us transferirem les hores al vostre usuari.

Volem fer còpies de la clau de la pista i distribuir-la a tots els socis, al igual que vem fer amb la de frontón, però fins que no poguem fer la distribució podreu recollir-la al bar del local social o amb suficient antelació fent una petició al mail del club. Des del bar del local social també podeu fer reserves d’hores i fer el pagament. Els que encara no son socis i volen provar la pista ho poden fer fent la reserva al bar del local social per un preu de 24 € la hora.

Pel que fa a la pista indicar-vos que la gespa artificial és molt delicada i cal tenir molta cura. Sobre la gespa hi ha escampada una capa de sorra de silici que manté les propietats de la gespa i que convé que no es maltracti ni s’ompli de porqueria. Per tan a la pista només està permès accedir-hi amb calçat esportiu amb les millors condicions per practicar només padel. No s’hi pot ni entrar amb calçat de carrer, descalç, o amb pilotes de futbol o altres experiments. Depèn de tots que en tinguem bona cura i que ens pugui durar molts anys.

Que disfruteu de l’estiu, de les vacances i del padel i penseu que abans de la festa major segur que farem un torneig de padel.

Club Atlètic Sant Feliu

email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  - Web: http://www.atletic.org

Imprimeix
PDF

Crònica de la Coppa IV Lliga

Disputa de la Coppa IV Lliga de Frontón: repeteix títol el campió de la lliga

El passat cap de setmana es va disputar a la pista de frontó del Club Atlètic, a Sant Feliu de Codines, una nova edició de la “Coppa 30/40” en categoria masculina de frontennis per parelles.

Al torneig coper hi  van poder accedir les 16 millors parelles de les diverses categories de les Lligues regulars masculines, i l’espectacle no va decebre. El format, de 4 grups amb partida única a 30 punts o 40 minuts, va resultar molt amè pel públic que va visitar les instal·lacions durant el cap de setmana, i tot i algunes modificacions de l’horari per les visites de la pluja, es van jugar tots els partits. A les semifinals hi accedien els 4 primers classificats de cada grup, i s’hi trobaven el campió de la IV Lliga a 1ª Guillem Echevarría, acompanyat del seu germà Roger, els també germans Pep i Àlex Reglà, els incombustibles Modest Palaudàries i Santi Casas i la sorpresa, que corresponia al Quicu Estebanell i Toni Gralla, que provinents del títol a Segona Categoria de la Lliga Regular, havien eliminat als caps de sèrie en el grup més igualat.

Els germans Echevarría no es van deixar sorprendre campions de Segona, i van guanyar per un solvent 30-16, i a la segona semifinal, els germans Reglà, s’enduien la victòria per un enganyós 30-24, després d’un empat a 24 a només 2 minuts del final dels temps reglamentari. A la final, el cansament físic va passar factura a l’esquerrà Pep Reglà,que després de 4 partits va patir per mantenir el joc, precís com un rellotge suís, del Guillem Echevarría des del fons de la pista, amb un resultat final de 30-15.

En resum el doblet per els germans Echevarría (Lliga i Coppa), i dos subcampionats pels germans Reglà, que s’han confirmat com els outsiders més ferms per lluitat per la primera posició a la propera Lliga.

El club Atlètic, realitzarà un nou Weekend Tour al juliol, amb inscripcions obertes, i les lligues de frontó tornaran a finals de setembre.

Club Atlètic Sant Feliu.

Imprimeix
PDF

Correu resultats dels partits de la Lliga

Envia el teus resultats del partits de lliga a

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Imprimeix
PDF

IV Lliga de Frontón 2010 en Joc!

La IV Lliga de Frontón 2010 ja està en joc!

El passat dissabte 30 de gener va començar la Lliga IV de Frontón.

Finalment sóm 13 equips en categoria femenina i 36 en masculina. Hi ha 2 grups en femení i 4 en masculí per la fase de la lliga en la que s'obtindrà un ranquing per poder participar a les finals.

La Comissió Esportiva vol agraiar a tots els jugadors i jugadores, amics, simpatitzants i membres de la Junta Directiva el seu interès per aquesta lliga i els desitja que disfrutin del frontennis i aprofitin per fer bons amics. Endavant!


Mes informació a la pàgina web del Club www.atletic.org o enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
Imprimeix
PDF

III Torneig Juvenil de Fronton