• 12274665_10153934599362866_6175365573528904914_n
 • 12802982_10153934618407866_3932970482806982241_n
 • 16143550_10154914090532866_1508192854267644208_o
 • 1LACENTRAL
 • 3ADEL FEMINES
 • 5PADEL KIDS
 • 6_2015_Lligues
 • 76836_460696662865_6163787_n
 • Atletic
 • C3L0dVYWEAAU1Bs
 • Dessuadora
 • Tecnica
 • images
 • images_
 • imgres
 • imgres_
 • indicacions
 • samarreta
Imprimeix
PDF

Assignacions de Hores de Pista de Lligues

El sistema del Club ja ha completat les assignacions als usuaris per les hores de Lliga.

Fa uns moments s'han completat les tasques de manteniment del servidor per assignar les 337 hores de pistes que els 68 jugadors del Club van destinar a partits de lliga. Cada usuari ha rebut les hores de pista de les que va comunicar el resultat i reserva a la Comissió Esportiva.

El Club ha enviat 68 emails personalitzats, un a cada jugador detallant-li les hores de lliga de pàdel, les hores de lliga de fronton, les hores de que ja disposava i el nou total de credits resultants.

Recomanem a tots els jugadors que es connectin a la web del Club i a la part de usuaris registrat revisin que a les meves reserves tinguin els credits corresponents assignats.

S'agraeix a tots els jugadors la seva paciència i comprensió pel retard en aquesta assignació que ha suposat un nou repte pel Club pel gran esforç tècnic i humà voluntàri que s'hi ha tingut que dedicar.

Moltes gràcies i salutacions,

Club Atlètic Sant Feliu.

Diumenge 24 d'agost de 2014,


Imprimeix
PDF

Inscripcions III Open Festa Major Padel

Apreciats socis i simpatitzants!

Com ja sabeu, i com tots ja espereu, la tercera setmana de setembre és la Festa Major de Sant Feliu de Codines. Un any més, el Club Atlètic Sant Feliu i el Club Tennis Sant Feliu, han decidit tornar a col.laborar plegats i així poder organitzar una nova edició del Open de Pàdel de Festa Major.

Us presentem la III EDICIÓ DEL OPEN DE PADEL DE FESTA MAJOR!!. Aquesta competició es jugarà entre el día 1 de setembre fins el diumenge 21 i serà en modalitat eliminatoria. Al ser en modalitat Open, tothom qui vulgui hi pot participar. Hi haurà modalitat Masculina i Femenina, i hi haurà INSCRIPCIONS LIMITADES en ambdós categoríes per garantir el bon funcionament del torneig (per rigorós ordre d’inscripció).

Els horaris i pista a jugar estarán marcats per la Organització, els quals es jugaràn de dilluns a divendres 20 a 23h. (dissabtes i diumenges a la mateixa hora per recuperar partits)
Aquest requisit d’adaptació al horari marcat per la Organització és imprescinble pel bon funcionament del torneig. Per tant, es demana que tots els inscrits tinguin plena adaptació a aquests horaris.

REGLAMENT:
- Tots els partits es jugaran al millor de 3 sets.
- Cada equip haurà de portar pilotes per disputar el partit i a la pista decidirán amb quines pilotes juguen. A les semifinals i finals, la Organització posarà les pilotes.
- Es fixaràn diferents terminis per jugar les fases. En cas de no poder-se disputar un partit, els equips contactaràn amb la Organització i fer el partit dissabte o diumenge vespre. En cas de no trobar horaris disponibles o que a l’equip que hagi ajornat el partit no s’adapti a la proposta de la Organització, aquesta podrá marcar-li un W.O. en contra, a no ser que aquest equip pacti jugar amb l’equip rival a una altra hora que no sigui la marcada per la Organització, la qual suposarà un càrrec adicional al participant de reservar/llogar la pista a un dels dos Clubs segons el preu establert per cada Club en qüestió.
- La Organització fixarà una data i hora pels partits de semifinals i finals, que seríen dissabte i diumenge de Festa Major.
- Els quadres estarán penjats al Bar del Tennis i al Bar de la Zona Esportiva Solanes. Un cop finalitzat el partit, l’equip guanyador apuntarà el resultat al Quadre.
- La Organització recollirà els resultats apuntats als Quadres i actualitzarà i enviarà nous horaris al finalitzar el termini de cada jornada.
- En cas de lesió d’algun dels jugadors de la parella es pot optar a substituir el membre de la parella que s’hagi lesionat. El nou membre no pot estar inscrit en un altre equip d’aquesta competició.

PREU DE LA INSCRIPCIÓ: 10 € PER JUGADOR.
MÍNIM DOS PARTITS I OBSEQUI A TOTS ELS PARTICIPANTS.

Els finalistes i guanyadors de cada categoría tindràn trofeus i premis.

Què??? Encara no t’has apuntat?? Ja us podeu inscriure des d’avui mateix fins el pròxim dimecres 27 d’agost a les 22h, tant al Bar del Tennis com al Bar de Solanes, omplint la fitxa amb les dades de l’equip participant (nom i cognoms, email i telèfon de contacte). El pagament es farà directament al Bar al fer la inscripció.


El dijous dia 28 d’agost es farà el sorteig per saber qui será el teu rival. Lloc: Bar del Club de Tennis, Hora: 12 hores.

US ANIMEM A PARTICIPAR-HI!
Moltes gràcies!
Club Atlètic i Club Tennis Sant Feliu

alt

alt

Imprimeix
PDF

Obrim inscripcions 24 Hores de Padel!

Ja us podeu inscriure a les 24 Hores de Pàdel de Sant Feliu!

Obrim inscripcions i ja us podeu apuntar fins dimarts que ve dia 15 de juliol a les 23:59:59.

Les 24 Hores es disputaran els propers divendres 18 i 19 de juliol en categoria masculina i femenina en format de una lligueta i eliminatòries per cada categoria. Els equips poden ser de 3 jugadors ja que en cap cas es farà cap modificació ni de horaris ni de partits.

Inscripcions i consultes a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

La Comissió Esportiva

Club Atlètic

Imprimeix
PDF

5 i 6 de juliol Altetic Summer Weekend

Us avancem el cap de setmana SuperAtletic que estem preparant pel 5 i 6 de juliol “Atletic Summer Weekend”. Un cap de setmana que tindrà tots els ingredients atlètics per disfrutar al màxim del Club i de Solanes: Frontó, Pàdel, Piscina, Butifarrada i Música en Directe!

Sobre aquest cap de setmana us seguirem enviant informació, de moment per les tradicionals 12 Hores de Fronton que es faran el dissabte 5 de juliol ja us hi podeu apuntar. Una vegada acabada la Lliga Social de Frontón, amb una nova edició de la festiva 12H esperem viure un nou gran dia de frontón a Solanes. Coincidint amb la re-edició del ATLETIC SUMMER WEEKEND, un cap de semana d'esport i música, on a part del frontón, gaudirem d'una botifarrada marca de la casa el mateix dissabte amb el vespre, i amb música acabarem en directe amenitzarem la vetllada, que esperem sigui a gust de tots els atlètics (en breu tindreu més información).

Per això obrim les inscripcions per les 12H de Fronton, que seran per parelles formades per equips de dos o més jugadors. La inscripció serà gratuïta pels socis del Club i de 5 € per jugador que es vulgui afegir a aquesta festa de la pilota. El reglament de joc es publicarà properament i serà semblant als dels campionats locals, amb pilota “promoció” Penn i amb una lligueta i fases finals. Les inscripcions, que seran limitades i per rigorós ordre de recepció s’han d’enviar a la Comissió Esportiva fins el 2 de juliol al email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . El dijous dia 3 es passaràn els horaris als participants. Aquest torneig puntuarà pel ràquing atlètic de forma que tots els atlètics que hi participin sumaràn punts!!

També us fem recordatori que a més del fronton i pàdel podran gaudir de la piscina municipal. Per la piscina ens heu de demanar l’abonament per que us el tramitem a l’Ajuntament per sols 10 € tot l’estiu. Trobareu mes informació aquests i tots els temes a la web del Club www.atletic.org

Moltes gràcies i salutacions,

Club Atlètic Sant Feliu, email Club: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Comissió Esportiva on enviar les inscripcions: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Atletic Summer Weekend

Imprimeix
PDF

Divendres 4 de juliol Assamblea sobre Reparació Pista de Pàdel

Benvolgut/da Amic/a:

Per la present et convoquem a l’Assemblea General Extraordinària de Socis del Club Atlètic Sant Feliu de Codines que tindrà lloc al Local Social del Club, a la Zona Esportiva de Solanes, el proper divendres 4 de juliol de 2014, a les 19:30h en primera convocatòria i a les 20:00h en segona convocatòria, amb el següent odre del dia:

1- Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior.

2- Projectes de Reparació de la Pista de Pàdel “La Central”: recull i presentació d’informes i projectes tècnics, pressupostos i terminis de reparació.

3- Precs i preguntes.

Degut a la importància dels temes a tractar és important la teva assistència i participació activa. Les persones o empreses interessades en participar en el projecte de reparació de la Pista de Pàdel “La Central” poden fer arribar les seves propostes, idees, projectes i o pressupostos abans de l’Assemblea. Quedo a la teva disposició per qualsevol dubte o aclariment.

Josep Reglà, President Club Atlètic Sant Feliu

Email  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Imprimeix
PDF

Abonament Temporada de Piscina

El dimecres de la setmana que ve dia 25 de juny començarà la temporada de la piscina municipal a la Zona Esportiva de Solanes, i acabarà el diumenge 7 de setembre. L’horari de la piscina serà de 25 de juny a 31 d’agost tots els dies de 11 a 19.30h, i l’horari de l’1 i 5 de setembre de 11 a 15h, i els dies 6 i 7 de setembre serà de 11 a 18h.

A la piscina, vestuaris i equipaments aquest any se’ls ha fet importants treballs i millores i han quedat en molt bon estat i a punt per oferir una excel·lent temporada estival. Des del Club Atlètic un any mes es vol oferir la possibilitat de gaudir de la piscina i de l’entorn en les millors condicions. Per aquest motiu oferim a tots els socis en totes les modalitats (jove, individual o familiar) la possibilitat de tenir tot el abonament de la temporada per l’import de 10 €.

Ja ens podeu demanar els abonaments enviament un email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la amb el imprès omplert amb les vostres dades personals i us tramitarem l’abonament per que el tingueu disponible en la major brevetat, cal tenir en compte els horaris de oficines i caps de setmana.

Club Atlètic Sant Feliu

Temporada de Piscina 2014