• 12274665_10153934599362866_6175365573528904914_n
 • 12802982_10153934618407866_3932970482806982241_n
 • 16143550_10154914090532866_1508192854267644208_o
 • 1LACENTRAL
 • 3ADEL FEMINES
 • 5PADEL KIDS
 • 6_2015_Lligues
 • 76836_460696662865_6163787_n
 • Atletic
 • C3L0dVYWEAAU1Bs
 • Dessuadora
 • Tecnica
 • images
 • images_
 • imgres
 • imgres_
 • indicacions
 • samarreta
Imprimeix
PDF

Renovació d'anualitats de Socis

El passat 1 de juny va començar una nova anualitat del Club i estara vigent fins el 31 de maig de 2015. Durant aquest mes de juny es farà la renovació de les anualitats. Els socis que teniu domiciliat el pagament us passarem durant els propers dies el rebut per la entitat que tenim de l'anualitat anterior. Si heu canviat de compte, entitat o de modalitat, ens ho haurieu de comunicar quan abans. Els socis que preferiu fer l'ingrés o transferencia de la quota ens ho heu de fer arribar quan abans. Esperem doncs durant aquest mes fer un any més la renovació i afagir també els nous atlètics que amb il·lusió i ganes s'afageixen un nou any a aquest Club que entre tots cada dia fem més Gran!

Trobareu els impresos de canvis, sol·licituds, etc al menu de sobre "Inici i Noticies" opció "Sol·liciutds Altes Soci" des de on podreu descarregar els documents que volgueu i que una vegada omplerts ens els podeu fer arribar per email o bé ens els podeu deixar al Local Social. El link de la pàgina de les descàrregues és:

http://www.atletic.org/Atl/index.php?option=com_jdownloads&view=viewcategory&catid=6&Itemid=224

Club Atletic Sant Feliu

Imprimeix
PDF

Padel Glam Inscripcions Obertes

Benvolguts/des amics/gues:

Tal i com vàrem informar a la circular anterior, el proper 14 i 15 de juny es disputarà una nova edició del Torneig “Padel Glam” femení. Les inscripcions ja están obertes!!!

El horari del torneig serà dissabte al matí (fins les 14.00 o 15.00h) i diumenge al matí. El diumenge tarda es podria fer la fase final en funció de si ha faltat temps per acabar la competició. El format del torneig dependrà del nombre de equips participants. Les inscripcions al Torneig ja es poden fer, enviant un email amb els noms que conformen l’equip i les dades de contacte (email i telèfon), a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

La inscripció per les Atlètiques serà de 10 € i de 15 € per les altres noies que també es vulguin afegir a la festa del pàdel femení. La inscripció inclou el dinar de germanor que es farà al Bar de la Zona Esportiva Solanes el diumenge dia 15, que inicialment constarà d’una Arrossada marca de la casa. Al dinar de germanor també hi podran assistir les parelles i/o fills i amics de les participants, haureu d’especificar el nombre i noms dels adults i en cas de fills, especificar si voldran paella o macarrons. El preu del dinar infantil serà de 6€ i el de adult no participant de 10 € pels Atlètic i de 15 € per tothom. L’import es pagarà el mateix dia del dinar al Bar de Solanes.

El termini màxim d’inscripció és el dimecres 11 de juny a les 15 hores. Els calendaris definitius s’enviaran durant el dijous 12 i el divendres 13. Vinga Atlètiques, Som-hi Totes!!

Aprofitem per recordar-vos que demà diumenge 1 de juny es disputaran a les pistes de Solanes la 3ª Edició dels PàdelKids que ha tingut un gran èxit de convocatòria amb 14 joves parelles inscrites.

Club Atlètic Sant Feliu

Web: http://www.atletic.org - Twitter @Club_Atletic - Facebook: http://www.facebook.com/ClubAtletic

Mails: Resultats Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la General Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

alt

Imprimeix
PDF

PADELKIDS I PADEL GLAM

Us informem que la 3ª edició del Torneig Infantil de Padel “Padelkids”, es farà finalment el proper diumenge 1 de juny al matí. Malgrat aquell mateix diumenge hi ha el VIII Trial Legends, creiem que les activitats són complementàries i es podran fer en paral·lel. Vinga, encara esteu a temps d'apuntar-vos!!!

Recordeu que aquest torneig està adreçat a tots els nois i noies de fins a 15 anys que vulguin gaudir d’una gran matinal de pàdel. Segons el nombre de participants interessats, es faran categories i grups, que podran ser en funció de l’edat o experiència. El horari del torneig serà de les 9h del matí fins les 15h de la tarda. Els participants hauran de portar la seva pala de pàdel si en tenen. Els que no en tinguin, el Club posarà unes pales a la seva disposició. Les pilotes correran a càrrec del Club. La inscripció serà de 3 € pels kids socis del Club Atlètic i 5 € pels no socis, i hi haurà esmorzar i un obsequi per tots els participants. Les inscripcions s’han de fer via email al correu  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , especificant les dades dels jugadors i o equips: Nom i cognoms, edat, telèfon i mail de contacte i nivell (Alt, Mitjà, Baix). Si no trobéssiu parella per participar, no patiu!!! Envieu igualment un email amb les vostres dades, especificant que no heu trobat parella, i amb els altres jugador@s desaparellats mirarem de trobar-vos un company@ perquè podeu participar-hi. El termini màxim d’inscripció és el dijous 29 de maig a les 15 hores. Els calendaris definitius s’enviaran durant el divendres dia 30.

I el 14 i 15 de juny estem preparant el Open Femení “Padel Glam 14” pel que també ja podeu començar a enviar les inscripcions. Us adjuntem el cartell.

Així doncs el calendari Atlètic de l’estiu comença amb els torneigs i calendari:

1 JUNY – 3ER PADELKIS

1 JUNY – INICI ANUALITAT ATLÈTICA. Renovació de quotes de soci.

14/15 JUNY – OPEN GLAM 14 - PADEL FEMENÍ

25 DE JUNY – INICI TEMPORADA DE PISCINA. Ja enviarem email a part explicant els horaris i condicions d’aquest any.

5 DE JULIOL – 12 HORES DE FRONTON

18/19 JULIOL – SUMMER PADEL FESTIVAL – OPEN 24 H DE PÀDEL I FESTA ATLÈTICA

Vinga!! Som-hi Tots!!

Club Atlètic Sant Feliu

Web: http://www.atletic.org - Twitter @Club_Atletic - Facebook: http://www.facebook.com/ClubAtletic

Mails: Resultats Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la General Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

alt

alt

Imprimeix
PDF

Padel Kids 3ª Edició: Canvi de data

3er. Torneig Padel Kids

Benvolguts/des amics/gues:

Es va informar que la 3ª edició del Torneig Infantil de Padel “Padelkids” es faria el diumenge 18 de maig al matí  però finalment serà en una altre datas, el diumenge 1 de juny.

Aquest torneig està adreçat a tots els nois i noies de fins a 15 anys aprox que vulguin gaudir d’una gran matinal de pàdel. Segons el nombre de participants interessats, es faran categories i grups, que podran ser en funció de l’edat o experiència.

El horari del torneig serà de les 9h del matí fins les 15h de la tarda. Els participants hauran de portar la seva pala de pàdel si en tenen. Els que no en tinguin, el Club posarà unes pales a la seva disposició. Les pilotes correran a càrrec del Club. La inscripció serà de 3 € pels kids socis del Club Atlètic i 5 € pels no socis, i hi haurà esmorzar i un obsequi per tots els participants.

Les inscripcions s’han de fer via email al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , especificant les dades dels jugadors i o equips: Nom i cognoms, edat, telèfon i mail de contacte i nivell (Alt, Mitjà, Baix).

Si no trobéssiu parella per participar, no patiu!!! Envieu igualment un email amb les vostres dades, especificant que no heu trobat parella, i amb els altres jugador@s desaparellats us assignarem un company@ perquè podeu participar-hi!!

El termini màxim d’inscripció és el dijous 29 de maig a les 15 hores. Els calendaris definitius s’enviaran durant el divendres dia 17.

Així mateix us avancem sobre els propers torneigs que es volen preparar i sobre els que ja ens podeu enviar les vostres propostes i o comentaris:

14/15 JUNY – OPEN “GLAM” PADEL FEMENÍ

28/29 JUNY – OPEN “SUMMER” PADEL

5 DE JULIOL – 12 HORES DE FRONTON

19/20 JULIOL – 24 HORES DE PADEL

Així doncs, donem el tret de sortida al 3º Padelkids Atlètic i a una entrada d’estiu Super-Atlètic! Us esperem a tots!!

Club Atlètic Sant Feliu

Web: http://www.atletic.org - Twitter @Club_Atletic - Facebook: http://www.facebook.com/ClubAtletic

Mails: Resultats i TorneigS  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la General  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Imprimeix
PDF

Circular informativa primavera

Benvolguts/des Atletics/ques:

Aprofitant l’arribada de la primavera i que el temps convida cada dia més de gaudir de Solanes i de l’Atletic, us enviem una circular informativa de les darreres novetats del Club Atlètic Sant Feliu.

Referent a les pistes de pàdel, des d’aquest cap de setmana a les dues pistes de pàdel la tarifa de llum és de 1€ = 1 hora i mitja de llum. A la pista La Central, on quan s’apaga la llum tarda una estona en tornar-se a encendre’s, podeu controlar quants crèdits hi ha mirant pel forat que hi ha al comptador. Recordeu que la llum s’acumula si hi tireu més d’un euro. Així mateix pels que fa dies que no jugueu, a les dues pistes ja hi ha instal·lades les xarxes para-pilotes suplementàries de forma que ja no surten tantes pilotes fora. Aprofitem per recordar-vos la necessitat de que al acabar de usar la pista s’ha de tancar amb clau.

Sobre els projectes d’estudi de reparació de la primera pista de pàdel i de construcció de la tercera pista de pàdel, informar-vos que es segueix treballant intensament en els estudis. De seguida que els estudis estiguin finalitzats es farà una acte obert de presentació.

Pel que fa a la pista de frontó també es va completar la instal·lació de una xarxa para-pilotes suplementària i els jugadors ja ha comprovat que pràcticament totes les pilotes quan van altes evita que surtin de la pista i es perdin.

En la vessant esportiva les lligues socials de pàdel i frontó segueixen a ple rendiment. Des de la Comissió Esportiva encoratgen a tots els equips a agafar ritme de joc i calendari i es recomana aquests propers dies festius de setmana santa aprofitar per avançar tots els partits possibles.

Pel que fa als equips de competició, els campionats interclubs de pàdel son una font constant de bons resultats dels equips, sobretot pel que fa a l’equip femení que estan mostrat un excel·lent nivell i resultats en la temporada de debut. Els equips masculins també estan jugant amb molt bon resultat i tan el segona com el debutant tercera presenten credencials per estar a les places capdavanteres. Pel que fa al frontó de Campionat de Catalunya, l’equip de segona categoria està fent uns partits molt disputats amb els grans del frontó de Catalunya, i malgrat els marcadors no han estat favorables hi ha un bon ambient i treball en l’equip i hi ha ganes i il·lusió per afrontar les fases de permanència en la categoria de bronze.

Esperem que tota aquesta informació sigui del vostre interès, mentrestant quedem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment.

Club Atlètic Sant Feliu

Web:http://www.atletic.org - Mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Twitter:@Club_Atletic - Facebook:http://www.facebook.com/ClubAtletic