• 12274665_10153934599362866_6175365573528904914_n
 • 12802982_10153934618407866_3932970482806982241_n
 • 16143550_10154914090532866_1508192854267644208_o
 • 1LACENTRAL
 • 3ADEL FEMINES
 • 5PADEL KIDS
 • 6_2015_Lligues
 • 76836_460696662865_6163787_n
 • Atletic
 • C3L0dVYWEAAU1Bs
 • Dessuadora
 • Tecnica
 • images
 • images_
 • imgres
 • imgres_
 • indicacions
 • samarreta
Imprimeix
PDF

Dimecres 12, dijous 13 i divendres 14 Treballs als Padel

Els propers dies Dimecres 12, dijous 13 i divendres 14 de febrer es faran uns treballs a les dues pistes de pàdel consistents a la instal·lació de unes xarxes parapilotes adicionals per incrementar l'alçada de protecció i evitar sortides de pilotes fora les pistes. Aquests treballs ja es van informar en l'acte informatiu de la setmana passada.

Per motius de seguretat, mentre es facin els treballs no es podran utilitzar les pistes de forma que el sistema de reserves s'ha bloquejat pel temps que s'ha estimat que duraran les feines, previstes un dia i mig per pista.

El sistema de reserves de la nostra web www.atletic.org s'ha actualitzat tenint en compte aquests treballs i ha quedat disponible per atendre les vostres peticions fins diumenge 23 de febrer.

Moltes gràcies i salutacions,

Club Atlètic

Imprimeix
PDF

Newsletter Club Atletic

Ahir divendres 31 de gener de 2014 al local del Club Atlètic a Solanes es va fer l'acte informatiu de presentació de la nova Junta del Club i del programa d'activitats. Hi va haver l'assistència de una trentena d'atletics que van participar activament en l'acte.

Es va presentar també el Newsletter Atlètic, que serà el mitja informatiu que la nova Junta farà servir per millorar la comunicació amb els Atlètics a fi que els socis disposin de la màxima informació i puguin tenir una participacióa activa en el Club i en la presa de les decissions.

Si no heu rebut la Newsletter podeu donar-vos d'alta gratuitament al següent enllaç:  http://us3.campaign-archive2.com/?u=e3781fe93cf25a9175459eb16&id=93dd2c961f

altImprimeix
PDF

Divendres 31/1/14 presentació Junta i Activitats

Benvolguts/des Atlètics/ques:

Després de les festes nadalenques, la nova junta del Club Atlètic Sant Feliu de Codines ja va prenent possessió dels càrrecs i començant a treballar de valent per seguir millorant l'activitat atlètica.

Volem fer un acte de presentació de la nova junta així com presentar també el projecte que a curt i mitjà termini volem portar a terme. És per això, que US CONVIDEM A VENIR A AQUESTA XERRADA/PRESENTACIÓ EL PROPER DIVENDRES DIA 31 DE GENER, A LES 20.00H, AL LOCAL SOCIAL DEL CLUB, per tal d'explicar-vos aquest projecte. A sota veureu arxiu amb els punts d'aquest programa.

Aprofitem per comentar-vos que la junta es reunirà, com a mínim, cada primer dijous de mes, a Solanes. Si algun soci/a o grup de socis vol/en comentar, proposar  o queixar-se d’alguna cosa a la junta, pot fer-ho presencialment el dia de la Junta o per escrit, enviant abans un email explicant el que vol comentar o la seva queixa, per tal pugui figurar en l'ordre del dia.

Informem també que els dos emails per contactar amb el Club son:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la -> tot el que faci referència a les competicions locals, tant resultats com incidències o bé anul.lacions de pistes relacionades amb els partits de competició.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la -> qualsevol altre incidència que no estigui relacionada amb les competicions locals (anul.lació pistes partits amistosos, incidències en quotes, sol.licituds socis, sol.licitud assistència reunions, etc)

Per acabar, comentar-vos que no deixeu pel final els partits de la lliga local, per tal de no muntar una gran acumulació de partits als últims mesos, on es saturen les pistes.

Aprofitem que és el primer comunicat de l'any per desitjar-vos un feliç i molt atlètic any nou 2014!

Club Atlètic Sant Feliu

Web: http://www.atletic.org

Twitter @Club_Atletic -  Facebook: http://www.facebook.com/ClubAtletic

Mails: Resultats  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la General  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

alt

Imprimeix
PDF

Nova Junta Directiva

RESULTATS DE LA CONVOCATÒRIA D’ELECCIONS AL CLUB ATLÈTIC SANT FELIU DE CODINES: LA ÚNICA CANDIDATURA PRESENTADA ES PROCLAMA ESCOLLIDA I POT PENDRE POSESSIÓ

Segons els acords presos per l’assemblea general de socis del Club Atlètic Sant Feliu celebrada el passat divendres 22 de de novembre a les 19:30 al Local Social del Club, que va comptar amb 51 assistents, es van convocar eleccions a Junta Directiva del Club. Acabada l’assemblea, es va constituir la Junta Electoral per dirigir el procediment electoral.

En aquestes eleccions es tenien de proveir tots els càrrecs de la Junta Directiva del Club, que havien de ser almenys cinc: president, sots-president, tresorer, secretari i un vocal. Podien concórrer a les eleccions les candidatures formades per almenys cinc socis del Club. Cada candidatura havia d’estar encapçalada per el que en volia ser president.

Dins la data límit de presentació de les candidatures fixada fins ahir dissabte 21 de desembre de 2013 a les 23:59 h s’ha rebut una única candidatura, que és la següent:

 • President: Josep Reglà i Berengueras.
 • Sots-president: Josep Vidal i Vilà.
 • Secretari: Ismael Tuneu i Brugaroles.
 • Tresorer: Arnau Vilardell i Marquès.
 • Vocal: Agnès Vidal i .
 • Vocal: Jordi Umbert i Tartera.
 • Vocal: Maurici Prat i Sopeña.
 • Vocal: Ferràn Dachs i Clapers.

La única candidatura presentada està formada per vuit socis, majors d’edat, presents a la llista del cens atlètic, amb un repartiment de càrrecs adequat. La candidatura compleix tots els requisits per participar en el procés electoral i s'accepta.

Com que hi ha una única candidatura que es presenta al procés electoral, es proclama escollida i podrà prendre possessió en la propera reunió de Junta Directiva que es convoqui. No caldrà ni fer eleccions ni cap altre formalitat per que la candidatura prengui possessió. Així mateix es lliuraran les corresponents certificacions de l’acte de proclamació de candidatura guanyadora i es comunicarà a la Junta Directiva sortint, al Registre d’Entitats Esportives i a la Federació Catalana de Pilota.

La Junta Electoral, a Sant Feliu de Codines, a 22 de desembre de 2013.

Imprimeix
PDF

Comunicat del nou encarregat del Bar i Zona Esportiva

A continuació us fem arribar un comunicat que en Ricard Ballester, com a nou encarregat del Bar i de la Zona Esportiva de Solanes, ens ha demanat que fem arribar a tots els nostres socis, amics i coneguts.

Des del Club li agraïm el seu interès i esforç i li desitgem molts ànims i sort en la seva nova etapa.

Club Atlètic Sant Feliu - Web: http://www.atletic.org Mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

---------------------------------------------------------------------------

Benvolguts atlètics,

Des de Solanes s’està treballant per habilitar el millor possible la zona del vestuaris, fins ara hem realitzat diferents accions com:

- Neteja exhaustiva dels vestuaris, zona de bany, sanitaris..

- Neteja de cal dels sortidors de les dutxes, per millorar el caudal de sortida d’aigua.

- Instal·lació de calefactors d’aire calent al vestuaris de les dones per millorar la climatització.

- Cada dia a les 16.30 es posen en marxa els calefactors de les noies, estufes dels nois i caldera.

Totes aquestes accions es realitzen amb el clar objectiu de millorar el servei de les instal·lacions, i des de Solanes farem tot el possible per que tothom si senti més a gust, per això estan programades diferents accions que properament portarem a terme com:

- Neteja interior de les aixetes de dutxa, per millorar el caudal d’aigua.

- Instal·lació d’uns prolongadors que milloraran el confort en el moment de la dutxa.

De la mateixa manera estem sempre receptius a qualsevol suggeriment o queixa referent al estat de les instal·lacions o del servei ofert i posarem tots els nostres mitjans disponibles per mirar de solucionar el més aviat possible.

Aprofito també aquesta comunicació per desitjar-vos bones festes i, tranquils per si us excediu amb els torrons i menjars d’aquestes dates ja que teniu a la vostre disposició la Nova Zona Esportiva Solanes per tornar a posar-vos en forma.....

Un últim comentari, l’horari del vostre bar de Solanes és de dimarts a diumenge de 9.15 a 00.00 i divendres i dissabtes fins la 1.30... cafès, refrescos, entrepans, torrades, i properament una petita representació de productes de pàdel estaran a la vostre disposició al igual que el servei de canvi de grip. Si desitgeu quedar-vos a sopar aviseu amb temps per no quedar-vos sense taula.

Bones Festes i Salut.

Ricard Ballester. Telèfon 636022073, email:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Imprimeix
PDF

Dissabte 21 acaba termini candidatures

Recordem que tal com està fixat pel procés electoral de renovació de la Junta Directiva del Club Atlètic Sant Feliu acordat en la darrera Assemblea General de socis del passat 22 de novembre, el proper dissabte 21 de desembre a les 23:59h finalitza el termini de presentació de candidatures i de revisions de la llista de cens de socis amb possibilitat de participar en el procés electoral. Tant les candidatures com les revisions de la llista s'han d'enviar al email oficial del Club Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . 

Totes les candidatures o revisions rebudes amb posterioritat a la data i hora assenyalada no podràn ser tingudes en compte.

Fins al moment (15/12/2013, 21:30h) la Junta Electoral del Club informa que no s'ha rebut cap candidatura però si s'ha rebut una petició de revisió de la llista de socis que ha estat acceptada.

La Junta Electoral el diumenge 22 de desembre a les 13:00 anunciarà les candidatures rebudes i publicarà les llista definitica de socis que podràn participar en el procés electoral. En el cas de rebre's dues candidatures o més les eleccions tal com es va dir es celebrarien el dissabte 11 de gener de 2014.

La Junta Electoral del Club.