Imprimeix
PDF

Club i Equipaments

Sobre el Club Atlètic Sant Feliu

El Club Atlètic Sant Feliu es va fundar l'any 2006 per un grup de joves esportistes que en un primer moment es van centrar en l'hoquei patins i van competir federats diverses temporades a la Segona Catalana d'Hoquei Patins. Aquests joves esportistes junt amb altres amics, veïns i coneguts sempre havien practicat diversos esports (futbol, futbol sala, atletisme, fronton, pàdel bicicleta, esquí, hoquei gel, petanca, bitlles, etc.) i l'any 2007 veient l'éxit de les 24 hores de Futbol Sala de Solanes i de la pista de fronton allà existent es van reorganitzar i refundar el Club, amb interès de fer-lo obert, popular, familiar i per fomentar els valors de l'esport i amistat.

A partir de llavors l'activitat del Club s'ha centrat en les pistes de la Zona Esportiva de Solanes, primer amb el fronton que es va reparar a fons l'any 2009 i després amb la construcció de dues pistes de pàdel, en col·laboració amb l'Excm. Ajuntament de Sant Feliu de Codines. Des de llavors ada any el Club Atlètic Sant Feliu organitza diverses lligues i torneigs de frontó i pàdel, en diferents formats (lliga, eliminatories, Open, 12 hores, 24 Hores, Masterpilar, etc.). Enguany la Lliga de Fronton de Sant Feliu celebrarà la seva vuitena edició i la de Pàdel la sisena, amb gran èxit de participació, així com diversos opens i torneigs al llarg de l'any, tan pels atlètics com per qui vulgui.

El Club també participa amb diversos equips de Frontennis al Campionat de Catalunya de Frontennis i amb diversos equips als principals campionats de Pàdel de la zona. La pista de frontó acull els entrenaments i partits de la Lliga del Campionat de Catalunya que organitza la Federació Catalana de Pilota en què participa el Club Atlètic Sant Feliu. Les dues pistes de pàdel acullen lligues i partits socials i també partits de lligues Interclubs en les que participa el Club.

El Club també disposa de un local social dins l'edifici i Bar Social de la Zona esportiva on celebra les seves reunions i assemblees i que està a disposició de les peticions de tots els atlètics per si el volen utilitzar. La Junta directiva del Club es reuneix quinzenalment i està obert a atendre totes les persones i peticions. El Club també col·labora amb diverses activitats que es fan a la Zona Esportiva i al poble de Sant Feliu i està obert a totes les propostes.

El Club disposa de una pàgina web des d'on s'informa als socis de les activitats i en la part exclusiva pels usuaris es pot fer reserva online de les pistes i veure els horaris i calendaris. El Club tambe té presència a les xarxes socials i hi participa activament informant de incidències, horaris, activitats, etc tan amb missatges com amb fotos i documents.

Zona Esportiva Solanes - Equipaments esportius

Sant Feliu de Codines disposa d'una zona esportiva situada enmig de la natura, la Zona Esportiva Solanes. Aquesta instal·lació està ubicada a la urbanització Solanes, situat a la falda de la muntanya del mateix nom, entre el carrer Penya Esportiva i el carrer Muntanya, a les afores del municipi en direcció Gallifa o Sant Llorenç Savall.

La Zona Esportiva Solanes és municipal i consta d'una pista poliesportiva descoberta, dues pistes de pàdel, un frontó, una piscina a l'aire lliure, vestidors, sales de reunions, una sala menjador, un bar i terrasses exteriors. La piscina municipal està oberta de la última setmana de juny a la primera de setembre (aprox.) i s'organitzen cursos de natació adreçats als nens i nenes. Així mateix hi ha diverses zones d'aparcaments, jardins i diverses àrees de joc que converteixen la zona en un espai ideal per l'esport i l'oci de les families i esportistes.

Tan les entitats o com particulars poden reservar els diversos espais de la Zona Esportiva Solanes: la sala gran menjador, la terrassa i la de futbol sala. Cal acudir a l'Ajuntament i omplir la sol·licitud específica de reserva d'espais de la zona esportiva. Per les pistes de pàdel o de frontón es poden demanar al Club, al Bar o també a l'ajuntament. Més informació a la web de l'Ajuntametn de com reservar aquests espais: https://www.santfeliudecodines.cat/seu_electronica/serveis-i-tramits/pagina-tramits/us-equipaments-municipals-activitats . Per descarregar el imprés que cal presentar a l'Ajuntament: https://www.santfeliudecodines.cat/fitxer/6752/Sol_reserva_espai_solanes_2013-1392641889.doc

Al mig de la Zona Esportiva, als baixos de l'edifici hi ha el Bar on el Ricard us atendrà maravellosament i us pot preparar tot tipus de entrepans i menús, tan per esmorzars, dinars o sopars. És un lloc ideal per families o grups ja que s'hi arriba i aparca molt fàcilment i l'entorn es espectacular

  • Responsable equipaments municipals:
  • Ajuntament de Sant Feliu de Codines
  • Adreça: Plaça Josep Umbert Ventura, 2
  • Horari: de dilluns a divendres, de 9h a 14h i dissabtes de 9 a 13h
  • Telèfon: 93 866 27 68, Fax: 93 866 26 34

Fonts: pròpies i web: Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Fotos de la zona:

Edifici de la Zona Esportiva de Solanes. El Bar està als baixos, pujant les escales que es veuen a la foto:

alt

Vista a una part de les pistes i jardins de la Zona Esportiva de Solanes:

alt

Vista interior del local social del Club Atlètic situat als baixos de l'edifici de Solanes. El local està a disposició dels socis mitjançant reserva. El Club hi fa les reunions de Junta, assemblea i diverses activitats i resta obert a les propostes que en facin els socis i amics:

alt

"Corner Atlètic" al Bar de Solanes. El Ricard té a la venda un magnífic assortiment de pilotes i material esportiu així com les samarretes i dessuadores del Club a disposició de tothom:

alt

La pista de Fronton de Solanes es va repassar a fons l'any 2009 i es va homologar per competició oficial de la Federació Catalana de Pilota. Disposa de moneder per la il·luminació nocturna (1€ per 45 minuts) i està a disposició dels socis del Club per 2 € la hora.

alt

Les pistes de pàdel son dues, "La Central" construida l'any 2010 i refeta la solera i gespa artifical l'estiu de 2014 i "La Tercera" construida l'any 2012. Ambdues disposen de moneder per la il·luminació nocturna (1€ per 1h) i estàn a disposició dels socis del Club per 6 € la hora..

La pista "La Central" disposa de grades pel públic i acostuma a acollir les finals i partits decisius perqué el públic pugui gaudir del jocs.Té una vista espectacular sobre el poble de Sant Feliu i la Zona dels Cingles de Bertí:

alt

La pista "La Tercera":

alt

Algunes fotos de la piscina municipal:

alt

alt

alt