Imprimeix
PDF

Crònica de la Coppa IV Lliga

Disputa de la Coppa IV Lliga de Frontón: repeteix títol el campió de la lliga

El passat cap de setmana es va disputar a la pista de frontó del Club Atlètic, a Sant Feliu de Codines, una nova edició de la “Coppa 30/40” en categoria masculina de frontennis per parelles.

Al torneig coper hi  van poder accedir les 16 millors parelles de les diverses categories de les Lligues regulars masculines, i l’espectacle no va decebre. El format, de 4 grups amb partida única a 30 punts o 40 minuts, va resultar molt amè pel públic que va visitar les instal·lacions durant el cap de setmana, i tot i algunes modificacions de l’horari per les visites de la pluja, es van jugar tots els partits. A les semifinals hi accedien els 4 primers classificats de cada grup, i s’hi trobaven el campió de la IV Lliga a 1ª Guillem Echevarría, acompanyat del seu germà Roger, els també germans Pep i Àlex Reglà, els incombustibles Modest Palaudàries i Santi Casas i la sorpresa, que corresponia al Quicu Estebanell i Toni Gralla, que provinents del títol a Segona Categoria de la Lliga Regular, havien eliminat als caps de sèrie en el grup més igualat.

Els germans Echevarría no es van deixar sorprendre campions de Segona, i van guanyar per un solvent 30-16, i a la segona semifinal, els germans Reglà, s’enduien la victòria per un enganyós 30-24, després d’un empat a 24 a només 2 minuts del final dels temps reglamentari. A la final, el cansament físic va passar factura a l’esquerrà Pep Reglà,que després de 4 partits va patir per mantenir el joc, precís com un rellotge suís, del Guillem Echevarría des del fons de la pista, amb un resultat final de 30-15.

En resum el doblet per els germans Echevarría (Lliga i Coppa), i dos subcampionats pels germans Reglà, que s’han confirmat com els outsiders més ferms per lluitat per la primera posició a la propera Lliga.

El club Atlètic, realitzarà un nou Weekend Tour al juliol, amb inscripcions obertes, i les lligues de frontó tornaran a finals de setembre.

Club Atlètic Sant Feliu.