Imprimeix
PDF

La nova pista de padel ja està en servei

La nova pista de pàdel a Solanes ja està en servei i disponible per tots. Tot i que falta fer petits ajustos i retirar algunes restes de runa de l’obra que hi ha als voltants, que mirarem de solucionar lo abans possible, ja es pot utilitzar i gaudir d’aquesta maravella de pista, la primera de Sant Feliu. Per reservar la pista podeu fer-ho com fem amb la de frontón des de un nou apartat de la web que indica padel. El preu per hora de pista és de 6 € que es poden pagar al mateix moment des de la web donant un numero de tarjeta de crèdit. Si voleu comprar paquets d’hores o comprar hores sueltes, o no voleu donar tarjetes, podeu fer l’ingrés al compte corrent del club i una vegada ens passeu el comprovant i instruccions us transferirem les hores al vostre usuari.

Volem fer còpies de la clau de la pista i distribuir-la a tots els socis, al igual que vem fer amb la de frontón, però fins que no poguem fer la distribució podreu recollir-la al bar del local social o amb suficient antelació fent una petició al mail del club. Des del bar del local social també podeu fer reserves d’hores i fer el pagament. Els que encara no son socis i volen provar la pista ho poden fer fent la reserva al bar del local social per un preu de 24 € la hora.

Pel que fa a la pista indicar-vos que la gespa artificial és molt delicada i cal tenir molta cura. Sobre la gespa hi ha escampada una capa de sorra de silici que manté les propietats de la gespa i que convé que no es maltracti ni s’ompli de porqueria. Per tan a la pista només està permès accedir-hi amb calçat esportiu amb les millors condicions per practicar només padel. No s’hi pot ni entrar amb calçat de carrer, descalç, o amb pilotes de futbol o altres experiments. Depèn de tots que en tinguem bona cura i que ens pugui durar molts anys.

Que disfruteu de l’estiu, de les vacances i del padel i penseu que abans de la festa major segur que farem un torneig de padel.

Club Atlètic Sant Feliu

email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  - Web: http://www.atletic.org