Imprimeix
PDF

Material Esportiu disponible

El Club té disponible el material necessari per que podeu provar la nova “perla de Solanes” i “gàbia d’esportistes”: el padel de Solanes.

En el  bar del local social hi ha 4 pales i pilotes que estan disponibles en el horari que estigui obert per que pogueu jugar l’estona que us vingui de gust, ja sabeu que la pista es pot demanar per hores i el material també, amb unes condicions molt aventatjoses. Us adjuntem un fitxer amb la informació del material.

Els socis de l’Atlètic tindran unes condicions molt favorables en el material, i com sabeu disposen del sistema de reserves de la web pel que poden reservar el  frontón sense càrrec i el pàdel a un preu de 6 €/hora. Els no socis poden demanar al bar del local social o l’ajuntament el frontón per 10 €/hora i el padel per 24 €/h. Fer-se soci de l’Atlètic és molt senzill, només ho heu de demanar i us costarà una anualitat de75 € (fins maig 2011) i una entrada de 60 €. Si entreu “amb parella” tindreu una bonificació del 50 % en l’entrada. Si us agrada l’esport i Solanes, no teniu excuses per afegir-vos a la febre Atlètica.

Indicar als Atlètics que si volen una còpia de la clau del frontón en tenim de disponibles, que ens passin un correu i els contestarem el dia que la tindran disponible al bar del local social.