Imprimeix
PDF

1er Torneig de Pàdel

Us presentem el 1er TORNEIG DE PÀDEL, IV MEMORIAL JOAQUIM JOU I FONT, que es disputarà entre la ultima setmana de setembre i el primer cap de setmana d'octubre.

Com aperitiu per les lligues de pàdel i frontón que vindran properament, el primer cap de setmana d’octubre ja hi haurà el 1er torneig de pàdel. Si per primera vegada a la història hi ha un pàdel a Sant Feliu, per primera vegada a la història es farà un torneig de pàdel. Les inscripcions ja estan obertes i està previst que siguin per 16 parelles que disputaran uns partits de grups i després unes fases finals. Junt amb aquest torneig social, el dissabte al matí és farà un “training” especial i obert per noies perquè es puguin iniciar i provar el pàdel. Aquest torneig serà el IV Memorial Joaquim Jou Font.

Els Atlètics podeu fer les inscripcions a la web del club www.atletic.org o enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Us adjuntem el cartell del torneig.

I que passeu una molt bona Festa Major!

Moltes gràcies i salutacions,

Club Atlètic Sant Feliu de Codines

Cartell_IV_MEMORIAL_JJF_PADEL2010