Imprimeix
PDF

Primer Torneig Femení de Pàdel del Club Atlètic Sant Feliu amb gran èxit de joc i participació.

Primer Torneig Femení de Pàdel del Club Atlètic Sant Feliu amb gran èxit de joc i participació.

 El passat dissabte 6 de novembre a la pista de pàdel del Club Atlètic Sant Feliu de la zona esportiva de Solanes es va disputar el  primer Torneig Femení de Pàdel del Club Atlètic “Glam Sfc Fèmines” i “IV Memorial Joaquim Jou i Font”.

Divuit van ser les jugadores inscrites que van formar nou equips, que en grups de tres van disputar una lligueta i després les eliminatòries i finals. A les 10 del matí amb un sol radiant i una agradable temperatura va arrencar el primer partit i durant tot el dia es van anar disputant les partides. Al migdia es va parar una estona per dinar i a la tarda també amb una agradable temperatura van seguir els partits. A les set de la tarda i abans de la final es va fer una xocolatada que va tenir molta concurrència i va regenerar les forçes a les jugadores i nombrós pública i va ajudar a pujar la temperatura que al fer-se fosc va baixar bruscament.

Pel que fa al nivell de joc, les jugadores van anar pujant de nivell a mesura que disputaven partits ja que en moltes de les jugadores es tractava de la primera vegada que participaven en un torneig de pàdel.

Els resultats finals del torneig van ser:

Campiones: Mariona Jou i Karina Herms

Sots campiones: Marta Pinyol i Sandra Tomasa

Terceres: Ruth Ramal i Monica.

A la nit i després del sopar del Club Atlètic es va fer l’acta d’entrega de trofeus per part de les autoritats municipals i la directiva del Club.

Club Atlètic.