Imprimeix
PDF

Sopar del Club Atlètic Sant Feliu d’entrega de trofeus dels darrers torneigs i lligues

Sopar del Club Atlètic Sant Feliu d’entrega de trofeus dels darrers torneigs i lligues

Una cinquantena de jugadors i amics del Club Atlètic Sant Feliu van assistir el passat dissabte 6 de novembre al sopar de inici de temporada del Club Atlètic Sant Feliu a la sala gran Solanes. Els jugadors i jugadores atlètiques van compartir sopar amb la junta directiva del Club i les autoritats municipals, representades per l’Alcalde i la Regidora d’Esports.

El sopar va estar perfectament en sintonia amb la temporada de tardor ja que va consistir en una sopa de bolets i un gerret de vedella que van fer la delícia dels assistents. Durant el sopar es van anar projectant fotografies del torneig de pàdel femení disputat el mateix dia i d’altres torneigs. Acabats els postres es va er la cerimònia d’entrega de copes i obsequis als participants de les diferents lligues de frontón i pàdel que s’han anat disputant.

Primer es van entregar uns obsequis als guanyadors de la Lliga i Coppa de Frontón i a continuació unes copes a les guanyadores del quadre femení de la Lliga de Frontón. Seguidament es van fer entrega dels premis dels torneigs de pàdel que eren també el  “IV Torneig Memorial Joaquim Jou Font”. Unes boniques litografies numerades van ser entregades a tots els primers classificats dels torneigs, tan en categoria masculina com femenina. 

Per concloure l’acte l’alcalde va fer un petit parlament als assistents i els directius del club van fer una repàs de les recents activitats i van presentar les futures lligues, que esperen que siguin molt concorregudes. Un sorteigs de regals va posar la guinda al que va ser una molt bona cloenda a una altre gran jornada d’activitat esportiva a Solanes.

Club Atlètic.