Imprimeix
PDF

L’Atlètic Sant Feliu debuta al Campionat de Catalunya Interclubs perdent 2 a 1 a Mollerussa

L’Atlètic Sant Feliu debuta al Campionat de Catalunya Interclubs perdent 2 a 1 a Mollerussa

Els sis jugadors del Club Atlètic Sant Feliu es van desplaçar el passat diumenge 7 de novembre a Mollerussa per disputar la primera jornada del Campionat de Catalunya Interclubs de Frontennis. En el segon any del club en aquest campionat, i dins la segona categoria, en el grup B, els codinencs van presentar credencials als de la terra ferma per animar la temporada.

Dels tres partits que es disputen en cada jornada del Interclubs, el Mollerussa es va imposar en els dos primers però en el tercer i últim el Sant Feliu es va refer anotant una merescuda victòria. Així doncs el resultat de la primera jornada dos a un pel Mollerussa.El detall partida per partida va ser:

Mollerusa 1:           Kiko Moreno i Josep Estradé                          30             
Atlètic 1:               Ferràn Palaudàries i Modest Palaudàries          7

Mollerussa 2:         Jordi Iglesias i Albert Bote                              30
Atlètic 2:               Jordi Franquesa i Carlos Tomàs                      14

Mollerussa 3:       Jordi Blas i Xavi Villafranca                              25
Atlètic 3:             Juan Francisco López i Lluís Prat                     30     

Es dona la circumstància que per l’Atlètic van jugar en Ferràn Palaudàries i en Modest Palaudàries, que son pare i fill, i que per tots dos va ser el debut en el Frontennis Interclubs i la primera partida en terres lleidetanes. El resultat no reflexa la realitat de la partida doncs va estar força disputada, i malgrat la poca experiència en Ferràn es va mostrar molt segur i molt ben posicionat pel que esperem que mica en mica aquesta molt jove promesa esdevingui en el futur una de les figures de la pilota a Solanes.

Per altre costat, els dos “fitxatges” Atlètics de la temporada, en Carlos i en Juan, degut al seu rànquing no van poder jugar junts i van tenir que fer parella amb els altres dos jugadors atletics. Tots dos tenen molt bon nivell de joc i grans cops que esperem que es vagin "contagiant" a la resta de pilotaris i raquetàris condinencs. La jornada a Mollerussa es va acabar amb un esmorzar de germanor on aquesta vegada si els Atlètics van fer un gran paper.