Imprimeix
PDF

Diumenge 14 a partit de les 11 a la pista de Fronton de Solanes 2ª jornada del Campionat de Catalunya Interclubs. Club Atletic VS Club Natació Barcelona

Diumenge 14 a partit de les 11 a la pista de Fronton de Solanes 2ª jornada del Campionat de Catalunya Interclubs. Club Atletic VS Club Natació Barcelona. Es disputaran 3 partides a 30 punts o 1 hora de joc. Ja es pot apostar a la lliga tujugues. Recordeu que el resultat pot ser 3-0, 2-1, 1-2 o 0-3. Tan de bó el proper diumenge poguem comunicar un bon resultat i a ser possible una victòria, que seria la primera en dues temporades que porta l'Atlètic en aquesta competició. Informar-vos que a Solanes hi haurà el debut de la nostra parella subcampiona local Alex i Pep Reglà el que ens motiva a apuntar-vos que molt probablement els partits seràn molt disputats i amb moltes opcions.

Per tots aquells que seguiu i animeu a l'Atletic a "La Lliga Tujugues", us passem les estadístiques que ens hem fet d'aquest primer cap de setmana de novembre en que per primera vegada a la historia s'ha fet una aposta per un resultat de frontennis i un resultat del Club Atlètic Sant Feliu.

Pel que hem sabut veure, 15 han estat els seguidors que van fer el seu pronòstic dels que:
- 6 van encertar el resultat de Mollerussa 2 - Club Atlètic 1.
- 6 van apostar per nosaltres amb una victòria 1 a 2 (llàstima no haver-vos pogut satisfer!).
- 2 es van descuidar d'apostar.
- 1 va fer una aposta nul·la. Com que es juguen tres partits, el resultat només pot ser 3-0, 2-1, 1-2 o 0-3.

Agrair a els participants a la Lliga i a Ona Codinenca i al programa líder en esport Tujugues pel seu encert i dedicació a l'esport i pel gran seguiment i cobertura que donen al nostre club.

Us recordem les webs de l'emissora i del programa www.onacodienca.cat - www.tujugues.com
Tothom que vulgui es pot registrar en aquesta web i participar en les apostes. Us ho recomanem!