Imprimeix
PDF

Derrota de l'Atletic a Solanes: perd 0 a 3 davant el Club Natacio Barcelona

En la segona jornada del grup B de la segona categoria del Campionat de Catalunya Interclubs el Club Natació Barcelona ha sumat les 3 victòries dels seus 3 equips al municipal de pilota. La pista de la muntanya de Solanes, malgrat un dia radiant, s'ha mostrar humida i poc donada als locals, que han vist com els pilotaris de la Barceloneta estàven intractables en els 30 metres de pista.

Els codinencs, malgrat mostrar-se resistents i entregats, no han pogut amb l'experiència i bona col·locació dels nadadors barcelonins. En els dos primers partits el tanteig ha estat molt igualat fins a les fases finals i ha estat molt emocionant l'evolució del joc. El nombrós públic que s'ha acostat a seguir els atlètics ha gaudit de partides amb bon nivell de joc i hi havia la sensació de satisfacció per la bona evolució del jocs dels atlètics malgrat els resultats encara no arribin.

Els resultats del tres partits ha estat els següents:
- Club Atletic (Guillem Echevarria - Carlos Tomàs) 20
  Club Natació Barcelona (Alex Garcia - Xavier Capdevila)  30

- Club Atlètic (Juan F. Perez - Lluís Prat) 26
  Club Natació Barcelona (Oriol Navarro- Javier Martinez) 30

- Club Atlètic (Alex Reglà - Pep Reglà  ) 8 
  Club Natació Barcelona (Axel Fortuny - Xavi Quintana) 30

Destacar pels locals que en Guillem Echevarria ha tornat a les alineacions després d'un any de inactivitat en Campionat de Catalunya, i ha demostrat amb molt bona anotació i voleia perquè és el jugador local més laurejat. En la seva partida s'han vist emparellats amb la millor parella del centenari club visitant, tots dos jugadors de primera categoria en el campionat per parelles, pel que podriem indicar que el resultat és meritori. Destacar també que els germans Reglà, Alex i Pep, s'han mostrat també molt combatiu i entregats a la seva partida, malgrat que el resultat de la mateixa no ho reflexi, ja que s'han vist molt penalitzats per l'anotació doble de determinades jugades que han anat obrint una bretxa insalvable en el tanteig.

La propera jornada del Campionat de Catalunya, després d'una jornada de descans pels atlètics, serà el diumenge 28 de novembre quan el Frontennis Mollerussa visitarà Solanes.

Pel que fa a "La lliga tujugues" del programa de Ona Codinenca Tujugues, el resultat guanyador ha estat el "0 a 3".