Imprimeix
PDF

Ultima setmana per apuntar-vos a les Lligues!

Falten pocs dies per tancar definitivament les llistes inscrits de les lligues pàdel i frontón, concretament el divendres dia 26. Els que encara no us heu apuntat ho podeu fer abans de divendres enviant un mail, estariem molt contents que els que heu jugat alguna vegada i no esteu apuntats torneu a jugar de nou a les lligues atlètiques. Cal la pena que les lligues siguin ben concorregudes, que hi hagi com sempre un bon nivell de joc, una gran esportivitat i tothom participi de les activitats.

Ja està disponible l’esborrany de llista d’equips que tenim pre-inscrits tan en pàdel com en frontón. A la llista hi ha indicats per un costat els equips que tenen la inscripció correcte i per altre costat uns equips que s’han de posar en contacte amb el Club per poder formalitzar les inscripcions. En el cas que algun dels jugadors tingui marcat “incidència” vol dir que li falta formalitzar algun tràmit d’alta i preguem contacti amb el Club o la Comissió per solucionar-ho lo abans possible doncs si no es soluciona no sortirà el seu equip en els calendaris definitius.

Per altre costat, avançar-vos que entre tots els inscrits per cada modalitat es faran entre 2 i 3 grups en funció del rànquing de cada jugador a nivell individual. Cada grup tindrà entre 6 i 12 equips que disputaran una jornada aproximadament cada 15 dies. El calendari serà lliure i cada jornada serà un dels equips l’encarregat de convenir la hora de joc amb l’equip contrincant. Per tan, els que volgueu podreu adelantar les jornades i o mirar de concentrar els partits en funció de la vostra conveniència.

La Comissió Esportiva
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Club Atlètic Sant Feliu de Codines