Imprimeix
PDF

Un combatiu Atlètic cau en ultima instància davant el Mollerussa per 1 a 2

Un combatiu Atlètic cau en ultima instància davant el Mollerussa per 1 a 2

En la tercera jornada del grup B de la segona categoria del Campionat de Catalunya Interclubs el Frontennis Mollerussa s'ha emportat ùna ajustada i treballada victòria cap a la terra ferma. Els 30 metres de la pista de la muntanya de Solanes, han tingut una matinal molt freda i seca però amb un sol radiant, s'ha mostrat en perfectes condicions per l'encontre dels codinencs amb els lleidetans, que en ultima instància han imposat la seva experiència.

Els codinencs que s'han imposat en el segon partit, han estat a punt de guanyar a la primera partida i en la ultima i definitiva també han presentat una gran oposició, i malgrat arribar a guanyar per 25 a 24, en ultima instància els de la plana de lleida han estat més encertats i s'han acabat imposant.

Els resultats del tres partits ha estat els següents:

- Club Atletic (Alex Reglà - Pep Reglà) 28 -- Frontennis Mollerussa (Jordi Iglesias - Josep Estradé)  30

- Club Atlètic (Jordi Franquesa - Carlos Tomàs) 30  -- Frontennis Mollerussa (Fco. Jose Moreno - Jordi Blas) 18

- Club Atlètic (Juan F. Perez - Lluís Prat) 25 -- Frontennis Mollerussa (Xavi Vilafranca - Dani Velasco) 30

Destacar pels locals que en Jordi Franquesa que amb un gran partit suma la seva primera victòria en el Interclubs. Destacar també que els germans Reglà, Alex i Pep, a la seva partida han estat a punt de donar la sorpresa i endur-se la victòria, tot el partit ha estat molt igualat i fins els ùltims punts han tingut fins les cordes als de Mollerussa.

La propera i ultima jornada del Campionat de Catalunya Interclubs, després del partesi del "Pont de la Puríssima, serà pels Atlètics el dissabte 11 de desembre. S'ha de fer el partit de tornada amb el Club Natació Barcelona, que per aquest dia tindrà com a pista de joc "la catedral del Frontón", els Frontons del carrer Bac de Roda de Barcelona, que son els ùnics coberts a Catalunya. En el partit d'anada a Solanes els de la Barceloneta van "arrassar" el "fortín" amb un contundent 0 a 3.

Pel que fa a "La lliga tujugues" del programa de Ona Codinenca Tujugues, el resultat guanyador ha estat el "1 a 2".

Mes informació i fotos al facebook  http://www.facebook.com/pages/Atletic-Sant-Feliu/31948807865 i al Twiter @Club_Atletic.

Club Atlètic - Diumenge 28 de novembre de 2010.