Imprimeix
PDF

Comunicat a tots/es els/les Jugadors de les Lligues de Fronton i Pàdel

S'han enviat actualitzacions de dades de tots els grups de les lligues de frontón i pàdel. S’han revisat els telèfons de contacte i s’ha eliminat la jornada 6 que s’havia creat per error en tots els grups de la lliga de pàdel. En tots els grups de pàdel 6 son els equips i 5 han de ser les jornades d’aquesta primera lligueta. Recordeu revisar si heu rebuts el mail i conservar aquest missatge i els fitxers adjunts tota la Lliga.El missatge per mail s’ha enviat amb “confirmació” de lectura per poder revisar les adreçes mail, agrairem que feu “confirmació de lectura”.

S'ha d'estar molt al cas que la primera jornada està a punt de començar i els locals han d’anar trucant als visitants per convenir l’horari del partit. Els resultats i incidències a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la href="mailto: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la " target=_blank mce_href="mailto: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la "> Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  Durant aquesta setmana a cada equips li assignarem unes hores de pista sense càrrec per fer les reserves de pista pels partits de la lliga.

Es podrà trobar més informació i fer les reserves de pista a la pàgina de l’Atlètic www.atletic.org. Si sou d’aquells que us agrada estar no ja al dia sino al segon, els grups, horaris reglaments, fotos i actualitat casi en temps real al facebook de l’Atletic: http://www.facebook.com/pages/Atletic-Sant-Feliu/31948807865. Ja pels fanàtics o potser millors malalts de les connexions també us hem fet un “tuiter” on podeu seguir l’Atlètic amb el “jastac” Club_Atletic.

La Comissió Esportiva
Club Atlètic Sant Feliu de Codines