Imprimeix
PDF

El debut dels dos equips del Club Atlètic a la tercera categoria del Campionat de Catalunya no podia ser millor: dues victòries

El debut dels dos equips del Club Atlètic a la tercera categoria del Campionat de catalunya no podia ser millor: dues victòries en la primera jornada.

El dissabte a la tarda l'equip "dels germans Reglà" va visitar la pista de pilota "el mur" de Sant Fost de Campcentelles on tantes vegades s'havien repicat les il·lusions atlètiques, però aquesta vegada l'Alex i el Pep van treballar durament com "picapedrers" i van aconseguir una gran victòria per 24 a 30. L'Àlex com a davanter es va mostrar molt segur i molt encertat en els serveis i el Pep de saguer va fer treballar la seva esquerra de valent i s'està revelant un dels millors jugadors de Solanes, ja que suma una excel·lent col·locació i molta força en els cops.

El diumenge al matí l'equip "Tractoret Team" va desplaçar-se a Terrassa a les pistes del Club Natació de Pla del Bonaire. La visita a la plaça egarenca no podia ser també més profitosa: apurada i treballada victoria per 27 a 30. El partit es va disputar a la pista número 3 del magnific Club Natació i s'ha demostrat que aquesta pista 3 és la talisman pels codinencs per que en les visites que s'hi fan van sempre es torna carregat, de forma que ja l'anomen "La Bombonera": pista petita i dolça. Com a davanter pels atlètics un immens Jordi Franquesa va ser un autèntic "fuet" pels del natació egarenc, ja que amb els seu revés va castigar als saguer i el va fer jugar sempre a darrera i sense possibilitats de recuperar posició. Com a saguer l'incombustible Lluís Prat va començar la matinal molt alegrement però va haver de suar de valent per remuntar el partit i anar contestant les embestides dels egarencs.

En declaracions a facebook els jugadors van comentar que agraeixen molt el suport que han rebut del Club, de la Directiva, de tots els socis, jugadors, amics, simpatitzants, tujugues, Ona Codinenca i Excm. Ajuntament. Gràcies al suport ha estat possible fer les activitats de Campionat, així com la cessió que es fa de hores de pista i suport logístic. Afageixen també la tornada del Damiàn de la seva gira americana ha estat un revulsiu i un reforç en la preparació física i mental dels jugadors.

Resumint doncs els atlètics debuten amb molta sort i èxit i esperen poder repetir resultats i portar moltes victòries i glòria pel Club de Solanes.

La propera jornada serà la segona, l'equip B jugarà el diumenge al matí a Solanes contral el Mollreurssa mentre que el A descansa.