Imprimeix
PDF

2ª Fase de la Lliga de Pàdel. Comunicat als jugadors

Primer de tot demanar-vos disculpes pel retard en enviar-vos les dades de contacte i calendari de la segona fase d’aquesta la nostra Lliga de Pàdel del Club Atlètic. Degut a aquest retard el que hem fet és prorrogar la duració de la primera jornada fins a final de maig i la segona fins a meitats de juny de forma que mica en mica anem agafant tots ja la dinàmica dels partits. Queden 9 jornades per endavant per cada un dels tres grups que configuren aquesta segona fase, tot un repte que esperem que tothom pugui assolir i que el nivell de joc i esportivitat sigui lo mes “atletic” possible. Endavant i molta sort!

Recordeu que sou els equips locals els que us heu d’encarregar de trucar als visitants per buscar un dia i hora per jugar. També us heu de cuidar de reservar la pista, portar pilotes, cuidar-vos de la llum si és de nit i de passar els resultats per mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la Com que hi ha 9 jornades hi ha equips que actuaran com a locals 5 vegades i altres només 4, us agraïm al que us toca una jornada més la vostra comprensió. Demà al vespre a un dels dos jugadors de cada equip al seu usuari de la web se li assignaran els credits necessàris per fer les partides que els toquin com a locals, alguns 5 hores de pista i altres 4. Reviseu-ho que us han arribat les assignacions i en cas d’incidències ens escriviu un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la Lo ideal i que us demanem és que cada equip faci un partit per setmana, que s’organitzi per poder-ho fer, si pot fer el partit que li toca doncs millor però sinó que miri de buscar un altre equip per avançar el calendari.

Està previst doncs, que si entre tots aconseguim que aquesta segona fase de la lliga pugui acabar-se al juliol, ens agradaria com a traca final fer un open o unes 24 hores i preparar-nos ja per començar a pensar ja en buscar partits amb altres clubs.

Moltes gràcies i salutacions,
Club Atlètic Sant Feliu
Web: http://www.atletic.org - Twitter @Club_Atletic - Linked In: Club Atletic Linked In
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Atletic-Sant-Feliu/31948807865