Imprimeix
PDF

El Club Atletic Sant Feliu us anima a participar a la Cursa Solidària "Córrer per Filipines" el proper dissabte

El Club Atletic Sant Feliu us anima a participar a la Cursa Solidària "Córrer per Filipines" el proper dissabte 21. Molts dels nostres socis i jugadors del Club ja han confirmat que ells i les seves famílies hi participaran. La informació d'aquesta cursa on esperem trobar-nos és la següent:

CURSA SOLIDÀRIA "CÓRRER PER FILIPINES" Dissabte 21-05-2011 al matí
Aquesta cursa popular està prevista pel dissabte dia 21 de maig  al matí  i està organitzada per l'Escola Immaculat Cor de Maria i l'Associació de Mares i Pares. La causa solidària es que la Congregació de les Germanes Dominiques de l'Anunciata del Pare Coll  té una missió a Filipines. Fins ara ha pogut obrir un Centre de Formació professional i atendre necessitats molt bàsiques com l’habitatge i l’alimentació. Enguany el projecte en el qual col·laborem és la construcció de cinc pous  que garantiran l’aigua potable al barri Antipangol de Quezon City.

CATEGORIES i RECORREGUT
A: Nens-nenes fins a 1r-500 metres   (1 volta)
B: Nois.noies de 2n a 5è 1000 metres  ( 2 voltes)
C: Nois-noies de sde 6è i adults 2000 metres   (4 voltes)

CIRCUIT:
Sant Feliu de Codines. Sortida de la font del Albers, Carrer Rector Tomàs Vila, Travessia, creuar per Rocafort, baixar per Joan Maragall, passar per davant l’ ajuntament i pujar Sant Pau, baixar per Sant Isidre fins al pati de l’escola.

Aquest recorregut  són 500 m. Aprox. S’aconsella que els nens menors de 8 anys vagin acompanyats per un adult.

HORARI
Trobada a la Font del Àlbers a les 10 de matí. Sortida categoria A: 10:30 h. Sortida categoria B: 10:45h. Sortida categoria C: 11:15 h.

INSCRIPCIONS:
Us podeu inscriure a l’escola a partir de dilluns dia 16 i fins dijous dia 19 de maig. Es poden fer durant tot l’horari escolar i fins les set de la tarda (migdia inclòs). En el moment d’inscriure’s,  s’ha de fer l’aportació de 3 € i  es rebrà el dorsal amb qual es participarà.  

OBJECTIU
Aprendre a compartir i desvetllar la sensibilitat cap als mes necessitats, i aconseguir una aportació de 600 € per construir aquests pous tan necessaris.

PER TOT AIXÒ......VAL LA PENA VENIR A CÓRRER PER FILIPINES!!! Podeu venir en família!!!
I si no em veig en cor de córrer?? Pots fer  el recorregut caminant !!!

Tot escalfant per anar a córrer, salutacions Club Atlètic Sant Feliu
Web: http://www.atletic.org - Twitter @Club_Atletic - Linked In: Club Atletic Linked In
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Atletic-Sant-Feliu/31948807865