Imprimeix
PDF

Promoció amb regust agredolç: un equip puja però l'altre no

Matí històric a "Catedral de Frontó Català". La pista oficial de la Federació Catalana de Pilota al poliesportiu "Bac de Roda" acollia avui els partits de promoció d'ascens de tercera a segona categoria del Campionat de Catalunya de Frontennis per parelles, en pilota preolimpica.

Estàven convocats l'Atlètic "B" tercer classificat de la lliga i l'Atlètic "A" finalitzat quart. L'Atletic "B" havia de jugador contra el Cerdanyola penúltim classificat d'un grup de segona i que havia de defensar la categoria front l'aspirant. L'Atletic "A" havia de disputar la plaça de segona al Berga penùltim classificat en l'altre grup de segona.

Els dos equips atlètics han corregut diferents sorts malgrat presentar lluites titàniques contra els dos equips de segona. La sort més que la destressa i nivell ha volgut que fós l'equip "A"  el conegut com "Tractoret Team"  el que finalment i en plena agonia aconseguís un truinf qüasi per la mínima, 30 a 28. L'equip "B" els Germans Reglà, que han tingut un nivell de joc més regular i intens durant la lliga, s'han trobat amb un rival molt difícil i molt concentrat, i tot i que en moltes fases del partit han estat molt igualats, l'experiència del Cerdanyola els ha estat clau per mantenir la categoria.

Si ja el fet de participar a les fases de promoció era tot un repte pels pilotaris atlètics, aconseguir col·locar un equip a la Segona Categoria de Catalunya és tot un èxit i un fet històric tan pel Club com per la pilota codinenca.

Per aquest motiu el Club Atlètic vol felicitar a tots els jugadors del Club que practiquen el fronton i especialment els que entrenen cada setmana per preparar els campionats. La felicitació i mèrit es fa extensiu a tots els que fan possible que les il·lusions atlètiques de sominis es converteixin en realitat: Damian i els seu asados, Enrique i l'aigua calenta, la Junta del Club, l'Ajuntament, i tans amics i col·laboradors que es mereixen el nostre agraïment. Animem també a tots el jovent de Sant Feliu a practicar el frontennis ja que de segur pot ser un esport que pot donar-los a part de molts valors com a persones grans moments d'esport alguns d'ells d'exit.