Imprimeix
PDF

Escola de Pàdel a càrrec de Pol Cabutí

Us presentem al Pol Cabutí, nou soci jove del Club, amic nostre i gran valor i jugador de Pàdel. Amb ell volem iniciar el projecte d’Escola de Pàdel del Club Atlètic per que el pàdel sigui un esport per tots i totes, i de joves i grans, és dir, realment popular. Com que en breu començarem les obres de la 2ª Pista de Pàdel a Solanes ens caldrà a tots agafar una mica de tècnica i pràctica per poder disfrutar de les lligues i torneigs que estan en calendari. Així mateix també volem iniciar una “pedrera o Masia” on el joves puguin provar aquest esport i agafar els valors de companyerisme, superació i esforç entre nosaltres.

El Pol Cabutí és un jove gran esportista, amb molta experiència i capacitat, i preparat i titulat per donar classes i fer l’escola de pàdel. Pel que fa als preus i condicions només us podem dir que son immillorables, no trobareu un altre lloc on us donin millors condicions. El Club continua fent l’esforç per posar el Pàdel a l’abast de tothom i el Pol per la seva part també es promociona amb uns preus molt i molt assequibles i una total disponibilitat. Tot i que a partir d’ara mateix ja es declara inaugurada l’escola, el diumenge 3 de juliol a la tarda farem una presentació i portes obertes per tothom qui vulgui trobar-nos “en directe”.

Us adjuntem els fitxers amb la informació i us demanem que encarregueu de seguida ja les vostres classes per que es preveu una forta demanada de la pista i de les classes. Al Pol el podeu contactar per mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la mòbil 630921936  o tuiter @polcabuti, amb ell heu de convenir i quedat amb els horaris i condicions. Des del Club tot esperant que feu realitat el nosatre somni que convertir el pàdel en un esport popular, quedem a la vostra disposició.

Mes info: http://www.facebook.com/note.php?saved&&note_id=10150208995548790