Imprimeix
PDF

24 Hores Pàdel: Aquest divendres 19J. Queda alguna plaça

Us recordem que aquest proper cap de setmana farem el Torneig de 24 Hores de Pàdel, a la pista de Pàdel del Club Atlètic a Solanes. Falten solament tres equips per completar el quadre, o sigui que si correu encara us podeu apuntar. Envieu un email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

El format del torneig serà de 4 grups de 4 equips, amb partits al millor de 3 sets (cada set al millor de 7 jocs (el primer que arriba a quatre). Cada grup farà una lligueta en la que es classificaran: el primer directe, i els segons i tercers per repesca. Els equips classificats quarts faran un mínim de 3 partits, i la resta un mínim de 4. Després de la lligueta es faran les rondes eliminatòries i finals.... 24 hores ininterrumpudes de pàdel... Tremendu!

Es començarà divendres dia 15 sobre les 19 h. i s'acabarà amb la Gran Final el dissabte sobre les 20.30 h. Hi haurà també diverses sorpreses i regals pels equips participants. El preu 10 per equip serà de 10 € sempre i quan els dos siguin de l’Atletic, sinó ho són la inscripció serà de 20 €. Els participants a la Lliga Jove tindran dos equips participants convidats (gratis “wildpass”), entre els que primer s’inscriguin. Cada equip ha de inscriure dos jugadors, però en el decurs dels partits en podrà alinear d’altres sempre i quan jugui un dels dos inscrits i l’incorporat no hagi jugat en cap altre equip.

Club Atlètic Sant Feliu de Codines Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la