Imprimeix
PDF

Torneig 12Hores de Fronton Dissabte 15 d'octubre

El proper dissabte 15 d'octubre disputarem les 12 Hores de Fronton del Club Atlètic. Encara queden places disponibles, feu arribar les vostres inscripcions quan abans.

Es jugaran per equips en partits a 21 punts o 20 de joc. Es volen fer en vàries categories, femení, masculi, mixte i juvenil, que disputaran una lligueta i unes eliminatòries finals. La pilota de joc serà la Penn i la normativa de joc la de les lligues del Club Atlètic excepte pel que fa als punts en joc i duració de les partides. Els socis del Club Atlètic tenen la inscripció gratuïta i la resta en funció de les places disponibles a raó de 10 € per parella. Us animem a que us apunteu tots i totes ja que serà un torneig amb moltes possibilitats de joc ja que cada equip farà un mínim de tres o quatre partit i estarà obert a tots els nivells.

Els equips poden estar formats per dos jugadors i mes, amb la condicion que cada jugador nomes pot jugar amb un equip. Si no teniu equips o voleu jugar amb un de fet, evieu-nos un email i us proposarem alguna solució. Feu-nos arribar les vostres inscripcions o dubtes a la bústia del club Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Moltes gràcies i salutacions, Club Atlètic Sant Feliu.