Imprimeix
PDF

Aquest dissabte 11 Lliga! Atents

Missatge als Jugadors de la 2ª Lliga de Pàdel del Club Atlètic: us hem enviat per mail els calendaris de partits, aquest cap de setmana ja hi ha Lliga. La normativa de joc es la mateixa que la Lliga anterior, es disputen les partits per parelles al millor de tres sets, amb la puntuació i sistema de sacada “com el tennis”.

Pel que fa al calendari de joc aquest és obligatori. El Club us reserva sense càrrec a cap equip les hores oficials de joc. Els resultats s’han de passar en 24 hores a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . En cas de incompareixença de un equip es considera partit perdut sense possibilitat de recuperació, en cas de un equip amb tres incompareixences es desqualificarà.

Tots i això els equips sempre que volgueu podreu avançar els partits, per tan si podeu preveure que no podreu jugar un partit podeu avançar sense cap requisit la seva disputa, sempre hi quan el promotor convingui amb l’altre equip l’horari i faci la reserva i pagament de la pista. En el cas que ens aviseu amb antelació i pogueu deixar la pista lliure amb 72 hores d’antelació se us retornarà una hora de joc si heu pagat per avançar. En altres casos no s’atendrà cap reclamació. Una altre via per evitar incompareixences és incorporar nous jugadors a l’equip, sempre i quan jugui almenys un dels dos de la llista.

Com sempre la Comissió Esportiva dirigeix la Lliga i atendrà les peticions i consultes que li feu sempre per email i per anticipat a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Moltes gràcies i salutacions,
Club Atlètic Sant Feliu