Imprimeix
PDF

Comença la Lliga de Fronton!

Comença la Lliga de Fronton! 

Tal i com s'ha comunicat per email a tots els Jugadors, aquest cap de setmana comença l'esperada 5ª Lliga de Fronton de Sant Feliu de Codines. S'ha enviat junt amb el comunicat el calendari i el reglament de la d'aquesta ja 5ª Lliga. Us demanem a tots disculpeu les molèsties pel retard.

Ha estat molt complicat programar els partits tenint en compte que molts equips disputeu també la Lliga de Pàdel i els Campionats de Catalunya. Tot i que ho hem mirat d’evitar el màxim la coincidència de partits, cal que reviseu el calendari i si veieu algun error o alguna incompatibilitat ens ho feu saber. De totes formes com que entre setmana i algunes hores del cap de setmana quedaran lliures, si heu de modificar horaris podeu agafar les hores que us convinguin.

Com a altre novetat hi ha la adaptació a la normativa de tanteig de la Federació Catalana: es disputaran dos sets a 15 punts o 30 minuts cada un, i en cas de d’empat a 1 set, es jugarà un tercer set, a 10 punts o 15 minuts. Guanya cada set el primer equip que arribi a la puntuació o bé té més punts al complir-se el temps. Al cas d’arribar en un set al temps límit i acabar en empat es disputarà un últim punt de desempat.

Recordeu resultats i incidencies al email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la i .... molta sort i bon joc!