Imprimeix
PDF

Reserves disponibles fins 1d'abril

Us informem que hem configurat la web i el sistema de reserves de les pistes de padel i fronton fins el diumenge 1 d'abril. Per tan ja casi fins a setmana santa podeu fer les vostres reserves de pista i reprogramar els partits de les Lligues.

Fins ara hem rebut ja forces comunicats de canvis de hores amb resultats de la Lliga de Padel, pel que ja hem fet assignacions de hores sense càrrecs als equips que han canviat amb éxit els horaris dels partits. Recordeu que si no podeu disputar un partit fins a 72 hores abans us heu de posar-vos en contacte amb l'equip rival i buscar una nova hora de joc a la web i fer la reserva i pagament, i comunicar-ho a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Una vegada ens envieu el resultat, us farem l'assignació de una hora de pista sense càrrec.

La pista de Fronton també està accessible des del sistema de reserves fins l'1 d'abril, hem assignat les hores de Lliga segons el calendari oficial i la resta estàn disponibles per que feu entrenaments o reprogrameu partits, recordeu que en cas de ajornaments cal que seguiu el procediment del padel amb l'avantatge que la pista de fronton pels jugadors de la Lliga es sense càrrec.

Doncs vinga, prepareu raquetes i pilotes i tots a jugar a Solanes!