Imprimeix
PDF

Dissabte 21 acaba termini candidatures

Recordem que tal com està fixat pel procés electoral de renovació de la Junta Directiva del Club Atlètic Sant Feliu acordat en la darrera Assemblea General de socis del passat 22 de novembre, el proper dissabte 21 de desembre a les 23:59h finalitza el termini de presentació de candidatures i de revisions de la llista de cens de socis amb possibilitat de participar en el procés electoral. Tant les candidatures com les revisions de la llista s'han d'enviar al email oficial del Club Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . 

Totes les candidatures o revisions rebudes amb posterioritat a la data i hora assenyalada no podràn ser tingudes en compte.

Fins al moment (15/12/2013, 21:30h) la Junta Electoral del Club informa que no s'ha rebut cap candidatura però si s'ha rebut una petició de revisió de la llista de socis que ha estat acceptada.

La Junta Electoral el diumenge 22 de desembre a les 13:00 anunciarà les candidatures rebudes i publicarà les llista definitica de socis que podràn participar en el procés electoral. En el cas de rebre's dues candidatures o més les eleccions tal com es va dir es celebrarien el dissabte 11 de gener de 2014.

La Junta Electoral del Club.