Imprimeix
PDF

Comunicat del nou encarregat del Bar i Zona Esportiva

A continuació us fem arribar un comunicat que en Ricard Ballester, com a nou encarregat del Bar i de la Zona Esportiva de Solanes, ens ha demanat que fem arribar a tots els nostres socis, amics i coneguts.

Des del Club li agraïm el seu interès i esforç i li desitgem molts ànims i sort en la seva nova etapa.

Club Atlètic Sant Feliu - Web: http://www.atletic.org Mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

---------------------------------------------------------------------------

Benvolguts atlètics,

Des de Solanes s’està treballant per habilitar el millor possible la zona del vestuaris, fins ara hem realitzat diferents accions com:

- Neteja exhaustiva dels vestuaris, zona de bany, sanitaris..

- Neteja de cal dels sortidors de les dutxes, per millorar el caudal de sortida d’aigua.

- Instal·lació de calefactors d’aire calent al vestuaris de les dones per millorar la climatització.

- Cada dia a les 16.30 es posen en marxa els calefactors de les noies, estufes dels nois i caldera.

Totes aquestes accions es realitzen amb el clar objectiu de millorar el servei de les instal·lacions, i des de Solanes farem tot el possible per que tothom si senti més a gust, per això estan programades diferents accions que properament portarem a terme com:

- Neteja interior de les aixetes de dutxa, per millorar el caudal d’aigua.

- Instal·lació d’uns prolongadors que milloraran el confort en el moment de la dutxa.

De la mateixa manera estem sempre receptius a qualsevol suggeriment o queixa referent al estat de les instal·lacions o del servei ofert i posarem tots els nostres mitjans disponibles per mirar de solucionar el més aviat possible.

Aprofito també aquesta comunicació per desitjar-vos bones festes i, tranquils per si us excediu amb els torrons i menjars d’aquestes dates ja que teniu a la vostre disposició la Nova Zona Esportiva Solanes per tornar a posar-vos en forma.....

Un últim comentari, l’horari del vostre bar de Solanes és de dimarts a diumenge de 9.15 a 00.00 i divendres i dissabtes fins la 1.30... cafès, refrescos, entrepans, torrades, i properament una petita representació de productes de pàdel estaran a la vostre disposició al igual que el servei de canvi de grip. Si desitgeu quedar-vos a sopar aviseu amb temps per no quedar-vos sense taula.

Bones Festes i Salut.

Ricard Ballester. Telèfon 636022073, email:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la