Imprimeix
PDF

Divendres 31/1/14 presentació Junta i Activitats

Benvolguts/des Atlètics/ques:

Després de les festes nadalenques, la nova junta del Club Atlètic Sant Feliu de Codines ja va prenent possessió dels càrrecs i començant a treballar de valent per seguir millorant l'activitat atlètica.

Volem fer un acte de presentació de la nova junta així com presentar també el projecte que a curt i mitjà termini volem portar a terme. És per això, que US CONVIDEM A VENIR A AQUESTA XERRADA/PRESENTACIÓ EL PROPER DIVENDRES DIA 31 DE GENER, A LES 20.00H, AL LOCAL SOCIAL DEL CLUB, per tal d'explicar-vos aquest projecte. A sota veureu arxiu amb els punts d'aquest programa.

Aprofitem per comentar-vos que la junta es reunirà, com a mínim, cada primer dijous de mes, a Solanes. Si algun soci/a o grup de socis vol/en comentar, proposar  o queixar-se d’alguna cosa a la junta, pot fer-ho presencialment el dia de la Junta o per escrit, enviant abans un email explicant el que vol comentar o la seva queixa, per tal pugui figurar en l'ordre del dia.

Informem també que els dos emails per contactar amb el Club son:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la -> tot el que faci referència a les competicions locals, tant resultats com incidències o bé anul.lacions de pistes relacionades amb els partits de competició.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la -> qualsevol altre incidència que no estigui relacionada amb les competicions locals (anul.lació pistes partits amistosos, incidències en quotes, sol.licituds socis, sol.licitud assistència reunions, etc)

Per acabar, comentar-vos que no deixeu pel final els partits de la lliga local, per tal de no muntar una gran acumulació de partits als últims mesos, on es saturen les pistes.

Aprofitem que és el primer comunicat de l'any per desitjar-vos un feliç i molt atlètic any nou 2014!

Club Atlètic Sant Feliu

Web: http://www.atletic.org

Twitter @Club_Atletic -  Facebook: http://www.facebook.com/ClubAtletic

Mails: Resultats  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la General  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

alt