Imprimeix
PDF

Inscripcions III Open Festa Major Padel

Apreciats socis i simpatitzants!

Com ja sabeu, i com tots ja espereu, la tercera setmana de setembre és la Festa Major de Sant Feliu de Codines. Un any més, el Club Atlètic Sant Feliu i el Club Tennis Sant Feliu, han decidit tornar a col.laborar plegats i així poder organitzar una nova edició del Open de Pàdel de Festa Major.

Us presentem la III EDICIÓ DEL OPEN DE PADEL DE FESTA MAJOR!!. Aquesta competició es jugarà entre el día 1 de setembre fins el diumenge 21 i serà en modalitat eliminatoria. Al ser en modalitat Open, tothom qui vulgui hi pot participar. Hi haurà modalitat Masculina i Femenina, i hi haurà INSCRIPCIONS LIMITADES en ambdós categoríes per garantir el bon funcionament del torneig (per rigorós ordre d’inscripció).

Els horaris i pista a jugar estarán marcats per la Organització, els quals es jugaràn de dilluns a divendres 20 a 23h. (dissabtes i diumenges a la mateixa hora per recuperar partits)
Aquest requisit d’adaptació al horari marcat per la Organització és imprescinble pel bon funcionament del torneig. Per tant, es demana que tots els inscrits tinguin plena adaptació a aquests horaris.

REGLAMENT:
- Tots els partits es jugaran al millor de 3 sets.
- Cada equip haurà de portar pilotes per disputar el partit i a la pista decidirán amb quines pilotes juguen. A les semifinals i finals, la Organització posarà les pilotes.
- Es fixaràn diferents terminis per jugar les fases. En cas de no poder-se disputar un partit, els equips contactaràn amb la Organització i fer el partit dissabte o diumenge vespre. En cas de no trobar horaris disponibles o que a l’equip que hagi ajornat el partit no s’adapti a la proposta de la Organització, aquesta podrá marcar-li un W.O. en contra, a no ser que aquest equip pacti jugar amb l’equip rival a una altra hora que no sigui la marcada per la Organització, la qual suposarà un càrrec adicional al participant de reservar/llogar la pista a un dels dos Clubs segons el preu establert per cada Club en qüestió.
- La Organització fixarà una data i hora pels partits de semifinals i finals, que seríen dissabte i diumenge de Festa Major.
- Els quadres estarán penjats al Bar del Tennis i al Bar de la Zona Esportiva Solanes. Un cop finalitzat el partit, l’equip guanyador apuntarà el resultat al Quadre.
- La Organització recollirà els resultats apuntats als Quadres i actualitzarà i enviarà nous horaris al finalitzar el termini de cada jornada.
- En cas de lesió d’algun dels jugadors de la parella es pot optar a substituir el membre de la parella que s’hagi lesionat. El nou membre no pot estar inscrit en un altre equip d’aquesta competició.

PREU DE LA INSCRIPCIÓ: 10 € PER JUGADOR.
MÍNIM DOS PARTITS I OBSEQUI A TOTS ELS PARTICIPANTS.

Els finalistes i guanyadors de cada categoría tindràn trofeus i premis.

Què??? Encara no t’has apuntat?? Ja us podeu inscriure des d’avui mateix fins el pròxim dimecres 27 d’agost a les 22h, tant al Bar del Tennis com al Bar de Solanes, omplint la fitxa amb les dades de l’equip participant (nom i cognoms, email i telèfon de contacte). El pagament es farà directament al Bar al fer la inscripció.


El dijous dia 28 d’agost es farà el sorteig per saber qui será el teu rival. Lloc: Bar del Club de Tennis, Hora: 12 hores.

US ANIMEM A PARTICIPAR-HI!
Moltes gràcies!
Club Atlètic i Club Tennis Sant Feliu

alt

alt