Imprimeix
PDF

Acaba 1ª Fase Lliga - Resultats provisionals per verificar

Benvolguts atlètics/ques,

Ha acabat la primera fase de La Lliga 2015!

A la web a la part de usuari registrat hi trovareu els quadres provisionals de les lligues de Pàdel i Frontón, en totes les modalitats. Registreu-vos i descarregueu del menu les classificacions del vostre equip segons fronton o padel i segons femení, mixte o masculí.

Ens consta que hi ha partits que s'han disputat, pel que creiem que potser encara us falta notificar-los. Notifiqueu-los de seguida!

Ens consta també que a algún grup no s'han pogut disputar els partits per causes de lesions i falta de compromís per part de participants. Demanem perdó als afectats per no poder disputar correctament el calendari marcat.

Comentar que a la La Lliga no s'accepten empats. En cas de no acabar un partit, es considerarà guanyador qui tingui més jocs acumulats

En verd estàn els equips que pujaràn de grup i en taronja els que baixaràn de grup (en els grups que falten partits per notificar, ho passarem marcat el divendres)

Mireu-vos els quadres i reviseu tots els resultats i puntuacions. Teniu 48h per passar qualsevol correcció a aquests resultats o per enviar els resultats de partits no comunicats encara.

El divendres 13 s'enviaran els quadres definitius i un cop s'hagin enviat ja no s'acceptarà cap canvi.

També s'enviarà el quadre amb els equips actualitzats de cara a la nova fase de la Lliga i es donarà el tret de sortida a aquesta SEGONA FASE

Moltes gràcies i bon pàdel i frontón,

Salutacions

Comissió Esportiva
Club Atlètic