Imprimeix
PDF

Renovació Anualitat 2016/2017

Com de ràpid passa el temps! Sense adonar-nos ja ha passat tot un any! Ara durant el mes de juny hem de fer la renovació de l'anualitat atlètica, que durarà del 1 de juny de 2016 fins el 31 de maig de 2017.

Tots els que us vulgueu incorporar, Benvinguts! Molt contents que us voleu afegir a l'Atletic!

Els que tingueu canvis personales, de dades, o altres circumstàncies doncs feu-nos ho saber i ens adaptarem.

Hem actualitzat tots els impresos perqué ens ho pogueu preparar i enviar. Els podeu descarregar des del "menu inici" pestanya "sol·licituds soci 2016/2017" i marqueu els que voleu descarregar i cliqueu "continue" i se us obrirà la pantalla de descarregues. Aquí teniu el enllaç de la pantalla que us indiquem: http://www.atletic.org/Atl/index.php?option=com_jdownloads&view=viewcategory&catid=9&Itemid=224

Totes les altes, canvis i peticions les heu de imprimir, omplir i signar i de dirigir al email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , que us respondrà en el termini de una o dues setmanes. Tingueu en compte també que les incorporacions que es van fent en el transcurs de l'anualitat se'ls aplica la part proporcional de mesos que queden per gaudir.

Comentar també que les dates i preus exactes de la piscina de Solanes encara no se saben, ja que l'Ajuntament encara no ens els ha comunicat, de seguida que ho poguem confirmar ho publicarem i llavors ja si podreu demanar els abonaments de temporada com cada any.

Esperem doncs una molt bona i atlètica anualitat 2016-2017!

Club Atletic