Hola, Atletics! | Club Atletic Sant Feliu

Club Atletic Sant Feliu de Codines, Fronton, Pàdel i més!

Blog

Hola, Atletics!

1 Comment 📁 General 🕔22.juny 2014
Hola, Atletics!

Us donem la benvinguda al Centre Mèdia del Club Atlètic. Desde aquest punt innovador volem renovar i millorar la comunicació del Club, integrant la comunicació web amb els mailings i les xarxes socials. Esperem sigui una millora important i si creieu que es pot millorar encara més o introduir-hi elements o modificar els existents quedem a la vostra disposició per posar-ho en pràctica.

Endavant Atlètics!

Club Atlètic, juny de 2014.

 

Share this article with friends

1 Comments

  1. 🕔 20:56, 22.juny 2014

    Sr. Atletic

    Hola, això és un comentari:
    Podeu fer els vostres comentaris, que seran publicats una vegada siguin aprobats. Seràn aprobats tots els comentaris, sempre i quan la persona que els realitza s’identifiqui i utilitzi llenguatge adequat. Els missatges que puguin ser ofensius o no compleixin els requisits habituals dels blogs de internet pot ser que no siguin aprovats.
    Endavant Atlètics, Comenteu!

Only registered users can comment.

%d bloggers like this: