Comunicat de la Comissió Esportiva CASF 27/02/2015 | Club Atletic Sant Feliu

Club Atletic Sant Feliu de Codines, Fronton, Pàdel i més!

Blog

Comunicat de la Comissió Esportiva CASF 27/02/2015

0 Comments 📁 General 🕔27.febrer 2015
Comunicat de la Comissió Esportiva CASF 27/02/2015

Comunicat de la Comissió Esportiva del Club Atlètic Sant Feliu de Codines, avui divendres 27/02/2015.

1er Important! RECORDEU QUE EL PRÒXIM DIVENDRES 6 DE MARÇ ACABA LA PRIMERA FASE DE LA LLIGA 2015. ANEU ACABANT ELS VOSTRES PARTITS. COMPTE ENRERA TIC TAC TIC TAC 1 SETMANA!

2on. Credits pendents de les Lligues i Coppa. Tal i com vàrem anunciar en l’últim CASFNEWS 1/2015, quedava pendent actualitzar els crèdits de les hores de La Copa 2014, així com el Rànquing 2014 després de tancar-se totes les competicions de l’any passat. Els crèdits es van actualitzar durant aquest mes de febrer. Ja heu d’haver rebut un email del Club informant d’aquesta actualització, en cas que no feu-nos ho saber.

3er. Els Ranquings. S’han enviat per email a tots els participants a les lligues i torneigs. Veureu que hi ha un rànquing masculí i femení tant pel frontó com pel pàdel. En cadascun d’ells veureu la puntuació final assolida per a cadascun dels jugadors que ha participat en alguna de les 3 competicions puntuables (Lliga, Copa i 12h/24h). També us indica la puntuació obtinguda en cadascuna de les competicions. Cal recordar, que les modalitats mixtes de totes les competicions NO puntuaven. Aquestes classificacions podríen servir per ordenar els jugadors/es en futures competicions.

Qualsevol consulta o dubte sobre el Rànquing, credits de lligues, calendaris o qualsevol altre assumpre ens ho podeu fer saber i us respondrem deguda i detalladament.

Moltes gràcies a tots/es per la vostra participació i joc!

Comissió Esportiva Club Atlètic

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.

%d bloggers like this: