Inscripcions Campionats Interclubs Frontón i Pàdel 2015-2016 | Club Atletic Sant Feliu

Club Atletic Sant Feliu de Codines, Fronton, Pàdel i més!

Blog

Inscripcions Campionats Interclubs Frontón i Pàdel 2015-2016

0 Comments 📁 General 🕔23.setembre 2015
Inscripcions Campionats Interclubs Frontón i Pàdel 2015-2016

Inscripcions Campionats Interclubs Frontón i Pàdel

Passades les vacances i la Festa Major, ja tenim a davant el primer repte de la temporada. A l’octubre comencen els Interclubs de Frontón amb bola ràpida (Campionat de Catalunya) i de Pàdel (Lliga Padelcat).
Com sempre, desde el Club Atlètic es dóna l’opció a tots els socis a poder participar en aquestes competicions, tant en categoria masculina com en femenina, així com a altres propostes que hi pugui haver (aquest any hi ha una altre opció pel pàdel, pel que sería interessant l’assistència per dir-hi la vostra).
És per això que us animem a assistir a la reunió programada per aquest divendres dia 25 de setembre al Local Social per decidir llavors quina és la millor opció per poder participar en els diferents campionats proposats. Els horaris:
  • PÀDEL  Divendres 25 A les 19.00h
  • FRONTÓN Divendres 25 A les 20.00holtes gràcies i salutacions
Club Atlètic Sant Feliu
Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.

%d bloggers like this: