Masterpilar 2015, un èxit de joc i participació | Club Atletic Sant Feliu

Club Atletic Sant Feliu de Codines, Fronton, Pàdel i més!

Blog

Masterpilar 2015, un èxit de joc i participació

0 Comments 📁 General 🕔12.octubre 2015
Masterpilar 2015, un èxit de joc i participació

Avui a Solanes s’ha viscut un exitós Masterpilar autèntic, amb una jornada complerta atlètica: pàdels, fronton i dinar de germanor amb entrega de trofeus.

A primera hora les mans innocents han escollit per sorteig les parelles mixtes que tot el matí ham omplerta pàdels i fronton de joc. Al final dotzenes de partides disputades en el que el de menys ha estat el resultat i el que més la bona estona passada.

Al migdia a la sala gran de Solanes ens esperava un esplèndid i sabrós arròs de muntanya preparat especialment pel mestre arrosser Ramon de Can Bori, que ha fet les delícies de petits i grans i ha fet repertir a tots per partida doble i triple.

Acabat el dinar amb els postres i els cafès, la Junta del Club han rebut a les autoritats municipals per fer les entregues de premis de les lligues del curs 2015. L’alcalde Pere Pladevall i el regidor d’esports Lluís Macià han fet entrega als guanyadors de les lligues 2015, que han estat:

  • – 5ª Lliga de Pàdel de Sant Feliu
    • – Categoria Mixte: Jordi Clapers i Jana Rey
    • – Categoria Femenina: Jana Rey i Mònica Sanchez
    • – Categoria Masculina: Albert Cardona i Jordi Gené
  • – 7 ª Lliga de Fronton de Sant Feliu
    • – Categoria Masculina: Pep Reglà i Toni Gralla

Els premis als guanyadors han estat un assortit lot de productes locals.

Acabades les entregues de premis, les autoritats i el president del Club han fet uns petits parlaments agraint a tots la seva participació en les activitats i avisant-los que s’estan preparant nous torneigs i lligues per tal que Solanes segueixi com sempre ple d’activitat i esport. S’ha fet especial menció als cuiners de l’arròs, el Ramon i la Txell de Can Bori, als que s’ha felicitat per la seva feina amb el desig de repetir en moltes més ocasions.

I així ha conclòs aquesta nova i entranyable jornada a Solanes de la que us fem mostra amb algunes fotografies.

No url attribute defined!

 

 

 

 

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.

%d bloggers like this: