Blog

Comunicat als interessats en disputar Interclubs aquesta propera temporada

0 Comments 📁 General 🕔25.setembre 2014
Comunicat als interessats en disputar Interclubs aquesta propera temporada

Després de la reunió del passat dilluns 22 per parlar sobre el tema de les inscripcions a Campionats Interclubs de Pàdel i Fronton, desde la Comissió Esportiva del Club es vol demanar quants jugadors/es estan interessats/des en participar-hi per així poder proposar quants equips es poden fer i com es pot funcionar. Es vol donar opció i ajuda a tots els jugadors/es a que puguin participar en partits InterClubs i que puguin gaudir encara més del seu esport i dels companys Atlètics. Pels jugadors/es, més que el nivell de joc o de interès, el que és important valorar és poder tenir un COMPROMÍS amb l’equip i el Club, ja que els partits es fan com a local i com a visitant, i cada convocatòria hi van 6 integrants de l’equip i hi ha calendaris i horaris que complir, això si, amb previsió i comunicació és poden adaptar.

Així doncs us demanem que TOTS/TES ELS/LES INTERESSATS/DES en participar en aquesta nova edició d’Interclubs, ens ho podeu fer saber via email. Tots els que tingueu dubtes, voleu conèixer més a fons els Interclubs, calendaris, desplaçaments, etc us podeu posar també en contacte.

En cas d’haver participat en edicions anteriors, només posant el vostre nom n’hi ha prou.  Si us voleu estrenar en aquestes noves experiències, a part del vostre nom, ens heu de posar la vostra data de naixement, el vostre email i un telèfon de contacte. La data límit que ens ho hauríeu de enviar és el diumenge 5 d’octubre a les 23.59h

Per inscripcions al Interclubs de Pàdel, correu a: resultats@atletic.org

Per inscripcions al Interclubs de Frontón, correu a: fronton@atletic.org

El proper dilluns dia 6 d’octubre al Local Social a Solanes, es farà una reunió final per decidir els equips, capitans, etc.:

  • INTERCLUBS FEMENÍ: 6 D’OCTUBRE, a les 19.30H
  • INTERCLUBS MASCULÍ: 6 D’OCTUBRE, a les 20.15H

Moltes gràcies i salutacions

La Comissió Esportiva Club Atlètic Sant Feliu

 

No url attribute defined!
Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.

%d bloggers like this: