Dissabte 11 Octubre “MasterPilar 2014”. | Club Atletic Sant Feliu

Club Atletic Sant Feliu de Codines, Fronton, Pàdel i més!

Blog

Dissabte 11 Octubre “MasterPilar 2014”.

0 Comments 📁 General 🕔04.octubre 2014
Dissabte 11 Octubre “MasterPilar 2014”.

El proper dissabte 11 d’octubre hi haurà la nova edició de l’esperat “MasterPilar v.14”. A primera hora del matí hi haurà l’esperat sorteig de parelles i acabat es començarà el combinat torneig de frontón i pàdel per equips de grups mixtes. Acabat el torneig, al migdia un dinar arrossada posarà el colofó a la festa de tardor de l’esport i de la família atlètica.

El MasterPilar v.14 com altres edicions serà obert a tots/es els/les jugadors/es i amics/gues del Club, siguin jugadors/es habituals o es vulguin iniciar en la pràctica. Es jugarà tan en pàdel com en frontón per sorteig, en equips de grups mixtes (masculí i femení), buscant la màxima participació i combinació de tots/es. Els partits començaran a les tres pistes a partir de les 10h i s’acabaran sobre les 14h. A les 09.30h al local social del Club, s’acabaran de sortejar “antenotario” els equips. Els/les que voleu apuntar en aquest Torneig MasterPilar 2014 podeu passar un email amb el vostre nom al correu resultats@atletic.org. La inscripció serà gratuïta pels socis i de 5 € per la resta d’amics/gues.

Aprofitarem també després del dinar per fer l’entrega de premis de totes les lligues, copes i torneigs de la temporada. En l’entrega de premis la Junta del Club i les autoritats municipals faran lliurament d’obsequis als dos primers classificats de cada grup, tant de categoria masculina, femenina i mixte, tant de padel com de frontón.

El dinar Masterpilar i entrega de premis es faran a la sala gran de Solanes una vegada acabat els partits. El menú del dinar consistirà en: amanida, paella d’arròs i marisc, gelat, pa, vi i aigua (en cas de menús infantils es podría fer macarrons). El preu de l’àpat serà de sols 10 € per socis i 16 € per la resta d’amics/gues. Per apuntar-vos al dinar passeu quan abans especificant nombre de comensals (en cas dels nens/es que no vulguin arròs, especificar que volen macarrons).

Data màxima de inscripció torneig i dinar dimecres dia 8 a les 20.00h. Us esperem, tots hi som comptats!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.

%d bloggers like this: