Fronton Interclubs a Solanes | Club Atletic Sant Feliu

Club Atletic Sant Feliu de Codines, Fronton, Pàdel i més!

Blog

Fronton Interclubs a Solanes

0 Comments 📁 General 🕔22.novembre 2014
Fronton Interclubs a Solanes

Ahir divendres 22 de novembre de 2014 al vespre es va disputar la tercera jornada del Campionat de Catalunya Interclubs en Fronton per parelles amb pilota pre-olímpica. El Club Atlètic Sant Feliu que juga en el grup A de la segona categoria va rebre al Frontón de Solanes al Club Natació Terrassa. Els tres partits de la jornada van jugar-se en una pista molt complicada degut a la gran humitat que hi havia a la Zona de Solanes i que va provocar moltes patinades i problemes sobretot als saguers ja que la humitat estava concentrada sobretot a les parets i al terç final de la pista. Els egarencs es van imposar amb un 0 a 3 que els situa com a líders del grup i favorits a l’ascens. Les tres partides van estar molt disputades, tan és així que dues d’elles es van decidir al tercer joc de desempat i malgrat la lluita i esforç dels Atletics les tres partides es van decantar pels de Terrassa, que es van mostrar més experimentats i contundents en els jocs decisius.

En la propera jornada que es disputarà el proper dissabte 29 de novembre els Atlètics es desplaçaran a Abrera. Aquí us posem una fotografia amb tots els jugadors participants en la jornada:

Foto 21-11-14 20 39 05

 

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.

%d bloggers like this: